Prof. Bhakdi: V najdôležitejšej prednáške môjho života vysvetlím obrovské nebezpečie, ktoré nesú v sebe Covid-génterapeutiká

22.07.2023 23:00

Nie je jednoduché predložiť zložité vedecké fakty širokej verejnosti takou formou, aby každý pochopil ich dôsledky – ale prof. Dr. Sucharit Bhakdi to vo svojej prednáške 1. júla vo švajčiarskom Klotene dokázal brilantne, a to nielen sucho a s vážnym hlasom, ale aj s humorom a milým ľudským úsmevom.

 

Tam vysvetlil  neobyčajne jasne a pôsobivo najnovšie poznatky o nebezpečne škodlivých účinkoch génterapeutických vakcín proti Covidu, ktoré majú katastrofálny dopad na ľudský genóm.

 

Plazmidová DNA, ktorá sa v nich nachádza, je v istom zmysle útokom na našu „knihu života“, ako hovorí  prof. Bhakdi a ako zdôraznil, tak je táto prednáška najdôležitejšou v jeho živote.

 

Radosť z nového poznania a nadšenie z porozumenia a pochopenia niečoho, čo sme nerozumeli a nechápali je najkrajší dar prírody pre mysliaceho a zamýšľajúceho sa človeka.

 

Túto výpoveď som v rôznych variáciach a obmenách uvádzal v mnohých mojich vedecko-náučných článkoch a vo viacerých mojich knihách literatúry faktu.

Jednou z nich je kniha:

 

Genóm človeka – abeceda nášho života

                  Ojavte ju pre seba

 

A táto výpoveď nesie v sebe príbuznosť s niečím, čo ľuďom hovorieval už Albert Einstein:

 

„Najdôležitejším umením odborníka (mal tu na mysli fyzika a astrofyzika – ale to zovšeobecnil) je prebudiť v ľuďoch radosť z tvorenia, spoznávania a objavovania“.

 

Presne o to sa snažil vo svojej jedinečnej prednáške v Klotene aj Dr. Bhakdi, a hoci jej téma a jej obsah boli dosť ťažko stráviteľné, tak sa mu skutočne podarilo urobiť niečo, čo bolo stráviteľné aj pre mozgy, ktoré sa nikdy nezaoberali ani genetikou a ani molekulárnou biológiou.

 

V ten deň, 1. júla v Klotene opäť vyvracia ubezpečenia výrobcov týchto vakcín, RKI a emeckej vlády (a tu najmä ministra Lauterbacha), ktorí bez vlastného odborného poznania tvrdili:

 

Že cudziu DNA nemožno začleniť do ľudského genómu, že je to vylúčené.

 

„V niektorých šaržiach vakcín bola zistená plazmidová DNA. Sú malé, agilné a ľahko sa s nimi manipuluje [..] Teraz bolo vedecky dokázané niečo, čo zastavilo všetky diskusie. Teda, že vo vakcínach je prítomna aj cudzia, nanajvýš škodlivá DNK,“

oznámil počas prednášky Dr. Bhakdi.

 

Vedci a politici sú preto teraz nútení sa tým zaoberať, žiada imperatívne Dr. Bhakdi.

Historici sú teraz tiež žiadaní, ako povedal a preto sa rozhodol pozvať na prednášku aj známeho švajčiarskeho historika a jeho priateľa Daniele Gansera.

 

Kto bol na jeho prednáške, musel mať skutočne pocit, že nejde o nič menšie ako o ohrozenie základov ľudskej existencie.

 

Aby ukázal možné zmeny našej genetickej identity prostredníctvom RNA a DNA „vakcín“, tak pracoval na jazyku, ktorý by mal aj 12-ročnému dieťaťu umožniť pochopiť deštruktívne biochemické procesy v ľudskom imunitnom systéme.

 

Dr. Bhakdi používa metaforu, konkrétne tú „Knihu života“ a živou formou prináša deštruktívne biochemické procesy takpovediac na javisko.

 

„Táto kniha“, hovori na prednáške, „je váš chromozóm“, teda vaša „Kniha života“ a nedajte si ju pokaziť.

 

Prednáška trvá takmer hodinu a Dr.Bhakdi v nej všetko podrobne vysvetluje.

 

Ja to zosumarizujem dvoma vetami (a zároveň dávam link, kde je táto skvelá prednáška celá – v nemčine:  www.youtube.com/watch?v=LQn5chmro84.):

 

Kontaminované „vakcíny“ mRNA menia ľudský genóm. Vedci našli vo „vakcínach“ Pfizer/Biontech/Moderna množstvo škodlivých plazmidov, ktoré tam vôbec nemali byť.

 

 

Ešte niekoľko z titulkov mojich článkov o Sucharitovi Bhakdim:

 

Naliehavý odkaz prof. Bhakdiho: Preboha, len v žiadnom prípade neberte druhú dávku vakcíny

Viac tu: 
https://www.roman-bednar.com/news/naliehavy-odkaz-prof-bhakdiho-preboha-len-v-ziadnom-pripade-neberte-druhu-davku-vakciny/

 

 

https://www.roman-bednar.com/news/poznanie-ma-velku-moc-a-len-ak-ho-ludia-budu-mat-nedaju-sa-poblaznit-korona-diktaturou/

 

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: Celý očkovací priemysel je len jeden obrovský podvod

 

https://www.roman-bednar.com/news/prof-dr-sucharit-bhakdi-cely-ockovaci-priemysel-je-len-jeden-obrovsky-podvod/

 

Hanba pre prokuratúru: Sucharita Bhakdiho v utorok oslobodili spod obvinenia z podnecovania k nenávisti voči Židom

 

https://www.roman-bednar.com/news/hanba-pre-prokuraturu-sucharita-bhakdiho-v-utorok-oslobodili-spod-obvinenia-z-podnecovania-k-nenavisti-voci-zidom/