Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: Celý očkovací priemysel je len jeden obrovský podvod

29.12.2022 23:00

Veľký globálny tlak tzv. expertov, ktorý neustále a dramaticky vyvíjali na ľudí, aby sa dali očkovať proti Covidu spôsobil okrem iného aj jednu dobrú vec:

Populácia sa stala oveľa skeptickejšou voči očkovaniu vo všeobecnosti. Keďže experimentálne génové vakcíny na terapiu Covidu vo všeobecnosti zlyhali z hľadiska účinnosti i bezpečnosti, tak čoraz väčší počet občanov si kladie otázku, či aj iné očkovacie kampane a odporúčania nie sú založené na klamstvách.

Aj známy expert prof. Dr. Sucharit Bhakdi nedávno vyhlásil, že to, čo tridsať rokov učil o očkovaní, je naliehavo potrebné revidovať a že očkovací priemysel je obrovský podvod.

Boostrové očkovacie kampane sa celosvetovo zastavili. Nie sú to však len vakcíny proti Covidu, ktorým čoraz viac ľudí nedôveruje. Ukazuje sa, že strata dôvery vo farmaceutický priemysel čoraz viac ovplyvňuje aj bežné očkovania.

Po toľkých klamstvách a zavádzaniach ľudí so všetkým čo súviselo s koronou a experimentálnymi vakcínam proti nej, si teraz dokonca aj odborníci viac ako kedykoľvek predtým uvedomujú infiltráciu vedy polopravdami a klamstvami a spochybňujú to, čo sa učili na univerzitách a čo potom vyučovali desaťročia iných.

Jedným z nich je profesor Sucharit Bhakdi, ktorý nedávno v rozhovore v TTV ( Bhakdi; Die ganze Impfindustrie ist Betrug¡ - TTV (odysee.com) prezradil, že už desaťročia vedie kurzy o infekčných chorobách, ktoré obsahovali aj informácie o možnom očkovaní.

" Veľmi naliehavo potrebujeme revidovať túto kapitolu o očkovaní," vyhlásil a nakoniec ešte skonštatoval:

"Celý tento očkovací priemysel je obrovský podvod."

A povedal aj to, že podľa jeho názoru v dôsledku toho, čo všetko sa udialo okolo Covidu-19 a toho, čo všetko pri tom vyplávalo na povrch, tak zatiaľ vidíme ešte len špičku ľadovca.