Hanba pre prokuratúru: Sucharita Bhakdiho v utorok oslobodili spod obvinenia z podnecovania k nenávisti voči Židom.

24.05.2023 23:23

Sucharit Bhakdi sa už veľmi skoro stal tvárou odporu proti korona-režimu. Keď Angela Merkel oznámila prvé tvrdé korona opatrenia, tak profesor mikrobiológie Bhakdi ostro kritizoval vtedajšiu kancelárku a krátko potom aj všetkých devótnych prosystémových virológov.

 

Nasledovala potom jeho obsiahla zásadná kritika:

 

Na hodnotenie Covidu (Bhakdi ho označil za stredne ťažkú „chrípku“), na politiku lockdownov a potom na očkovanie mRNA vakcínami.

 

V knihe „Corona false alarm in summer 2020“ objasnil napríklad aj to, že nesprávna liečba (intubácia) pacientov s koronavírusom viedla k mnohým zbytočným úmrtiam, tiež v nej vyslovil tvrdenie, že v populácii existuje široká základná imunita. To všetko teraz priznali aj režimové inštitúcie.

 

V apríli 2021 Bhakdi v súvislosti s kampaňou Pfizer v Izraeli hovoril, že Židia sa v Nemecku naučili zlo a teraz ho realizujú „ešte horšie“. O rok neskôr prokuratúra vzniesla obvinenie Bhakdiho z nenávistných prejavov, čiastočne aj pre tento výrok.

 

Pre mnohých to ale evidentne bol politický proces, ktorý sa však teraz v nemeckom meste Plön skončil oslobodzujúcim rozsudkom. Nie je to len veľký úspech pre Bhakdiho osobne, ale je to aj zahanbujúca porážka pre politický a mediálny aparát v Nemecku.

 

Známa nemecká protisystémová politologička a publicistka, ktorú vo februári pozbavili profesúry na Univerzite Bonn, Ulrike Guérot stručne poznamenala:

 

„Aké dobré správy. Zákon zvíťazil."

 

Oslobodzujúci rozsudok vyvolal aj v medzinárodnom meradle hlasné ozveny.

 

Bob Moron, slávny karikaturista, sa ešte pred oslobodzujúcim rozsudkom takto vyjadril:

 

„Skutočne veľký muž, ktorého odvaha a integrita musia dlho žiť v mysliach budúcich generácií. Nechutná vládnuca trieda sa ho zúfalo snaží zvrhnúť. Pošlite mu občania všetku silu a pozitívnu energiu, ktorú dokážete nazbierať.“

 

Strana „MFG“ z Rakúska, ktorá udržiava už dlhšie kontakt s Bhakdim, vyhlásila:

 

„Je známe, že cesta k Nobelovej cene je kamenistá. Jeden veľký kameň sa dnes podarilo z nej odstrániť vďaka sudcovi, ktorý sa nedal ovplyvniť stranícko-politicky podfarbenými výpoveďmi prokurátora, ktorý je odkázaný na pokyny.

 

Podľa všetkého na niektorých súdoch v Spolkovej republike Nemecko má právo ešte stále svoje miesto.“