Virológ Geert vanden Bossche varuje pred masívnou „cunami-smrtí“ medzi očkovanými ľuďmi

07.04.2024 19:28

Jeden z mála renomovaných virológov, ktorí odvážne a skvele argumentatívne kritizoval korona opatrenia a zdraviu škodiace Covid-vakcíny od samého začiatku tzv. pandémie, teraz varuje, že „masívne tsunami“ „chaosu“ a „smrti“ by mohlo zdecimovať tých, ktorí sú očkovaní vakcínou mRNA.

 

Geert Vanden Bossche varuje, že teraz „hrozí“ „obrovská vlna“ chorôb a úmrtí medzi očkovanými proti Covidu. Hovorí, že nemocnice budú preťažené a hrozí finančný, ekonomický a sociálny „chaos“.

 

Bossche vydal svoje varovanie počas svojho vystúpenia v podcaste KunstlerCast-Podcast. Svoju analýzu už predtým podrobne prezentoval na svojom blogu Substack.

 

„To, čo predpovedám, je masívne, naozaj masívne cunami chorôb a úmrtí medzi vysoko zaočkovanou populáciou s oslabeným imunitným systémom.

Uvidíte, čo sa stane v najbližších týždňoch, napríklad: stále viac a viac prípadov závažného, ​​dlhodobého Covidu.

Začnú nahrádzať nárast prípadov rakoviny - teraz sme v chronickej fáze.

Skončí to hyperakútnou fázou, obrovskou, obrovskou vlnou..."

 

„Chcem, aby vaši poslucháči pochopili, že v nadchádzajúcej hyperakútnej kríze Covid musíme vybudovať úplne nový svet (pod novým svetom myslí tento skvelý virológ a výnimočný človek, taký svet, ktorý sa neodovzdá pasívne do moci globalistov, WHO a fartmaceutických koncernov).“

pokračuje Bossche.

 

A vo svojom blogovom príspevku píše:

 

„Často sa špekuluje, že ak sa moje predpovede naplnia (v čom zostávam 100% presvedčený), tak neočkovaní budú opäť obetným baránkom za zhoršovanie škôd na verejnom zdraví spôsobených vírusom.

 

Pevne však verím, že to tak nebude, pretože bude úplne jasné, že prípady zvýšenej závažnej choroby Covid-19  sa budú vyskytovať takmer výlučne u očkovaných C-19, zatiaľ čo zdraví neočkovaní ľudia budú ušetrení.

 

Zdravotnícki úradníci a samozvaní odborníci na zdravie budú veľmi pravdepodobne tvrdiť, že pandémia, o ktorej si mysleli, že ustúpila, náhle opäť prepukla v dôsledku extrémne sa zvyšujúceho odporu občanov proti očkovaniu. Preto by mohli tvrdiť, že imunitný systém ľudí, ktorí odmietajú aktualizované vakcíny C-19, nebude veľmi efektívny, keď bude napadnutý vysoko infekčnými variantmi SARS-CoV-2 (SC-2), ktoré v súčasnosti cirkulujú, a že mnohí z nich preto budú trpieť na chronickú SC- 2 infekciu.

 

Bossche tiež poukázal na to, že tí, ktorí presadzujú globálne očkovanie mRNA Covid, budú čoskoro odhalení. Vysvetľuje, že gigantickú globálnu škálu zrýchľujúcich sa chorôb a smrtí už nebude možné zakryť.

 

"Ak urobíte chyby alebo dokonca zločiny vo veľmi malom rozsahu, môžete ich skryť. Zažil som to pred niekoľkými rokmi počas očkovania proti ebole v Afrike. . .

Avšak keď to urobíte vo veľmi veľkom rozsahu, ako sa to stalo pri tejto hromadnej očkovacej kampani Covid, pravda sa napokon naplno ukáže."

 

Bossche radí tým, ktorí boli zaočkovaní, aby čo najlepšie chránili svoj už precitlivelý imunitný (poškodený) systém tým, že si dajú obrovský pozor, aby sa  neinfikovali Covidom (v tejto súvislosti je tu link k môjmu článku spred troch rokov:  www.roman-bednar.com/news/nemecko-kazdy-obcan-ma-moralnu-povinnost-dat-sa-ockovat-proti-korone/)