Nemecko: Každý občan má morálnu povinnosť dať sa očkovať proti korone

10.07.2021 23:39

V Nemecku narastá počet tých občanov, ktorí odmietajú očkovanie  proti korone. Zdôrazňujú, že nemienia byť pokusnými králikimi pre očkovacie látky, ktoré boli povolené na očkovanie len na základe núdzového nariadenia, ktoré ešte stále platí.

Toto sa ale nepáči predstaviteľom nemeckej ekonomiky.

Prezident nemeckého zahraničného obchodu Anton Börner v nemeckých médiách rezolútne žiada, aby sa každý občan dal očkovať. Tým nahráva takým politikom, ktorí by chceli presadiť povinné očkovanie pre každého.

Pre médium Bams povedal:

„Je morálnou povinnosťou každého jedneho občana dať sa proti korone očkovať. Tí, ktori tak neurobia, konajú bezohľadne a nezodpovedne.“

Tento samozvaný moralista nezodpovedne a nezmyselne obviňuje ľudí, ktorí odmietajú očkovanie z nesolidárnosti voči očkovaným, a to len preto, že sa nechcú nechať očkovať do veľkej miery pochybným “génovým koktajlom“, ktorý nebol dostatočne a dlhodobo overovaný vzhľadom na možné negatívne zdravotné následky. A tie sa už s odstupom času čoraz viac prejavujú u mnohých očkovaných.

Okrem  toho tento moralista zrejme nevie, že propaganda očkovania dlho hlásala, že „neočkovaní“ nie sú žiadnym nebezpečím pre „imunizovaných“.

Dokonca teraz už vieme aj to (uvádzajú to nesystémoví virológovia a priznávajú už aj niekoľkí systémoví virológovia), že vakcíny proti Covidu pôsobia v mnohých prípadoch kontraproduktívne a v dôsledku toho sa nasadzuje dodatočné ďalšie očkovanie.

To znamená, že po prvom očkovaní proti Covidu-19,  je potrebná druhá dávka. Ale ani to vraj nepostačuje – to odrazu tvrdia nemeckí systémoví virológovia a pripravujú občanov na to, že musia počítať ešte aj s tzv. Auffrischung. 

Je to rafinovane vymyslený názov tretej očkovacej dávky, a znamená to toľko ako oživenie a či obnovenie účinku, a tak sa zamlčiava, že ide o tretie očkovanie pre každého, kto sa nechal očkovať už dvakrát.

Už teraz sa „proočkovacia propagandistická mašinéria“ zameriava na to, aby spracovala ľudí a pripravila ich na ďalšie očkovanie proti Delte v jeseni.

Všetko poukazuje na to, že očkovanie proti ďalším a ďalším variantom korony už nikdy neprestane.

Ľudia – najmä tí, ktorí nevidia do zákulisia očkovania – sú mediálnou propagandou už natoľko spracovaní – že mnohí budú nosiť dobrovoľne rúška už navždy.

V Nemecku tak chce urobiť každý druhý.

Takto sa potom staneme doslova „ľuďmi bez tvárí“ – ľuďmi bez úsmevov a bez smiechu. Tváre nás prestanú zaujímať – veď to najkrajšie, usmiata priateľská ľudská tvár, prestane de facto potom existovať.

A keď prídeme o tvár, tak prestávame byť ľuďmi!