Zrada nás občanov EÚ! Dôkaz: V Nemecku utečencom predávajú vysokí štátni úradníci azyl

20.04.2018 12:28

To čo mnohí z nás už dávno tušili a niektorí aj vedeli, tak dnes konečne oficiálne priznali aj niektoré nemecké médiá. Zatiaľ to stavajú do polohy ako „podozrenie z korupcie v BAMF“ (Spolkový úrad pre migráciu a utečencov).

Jedna pracovníčka tejto inštitúcie, podliehajúcej priamo nemeckej vláde, vydávala azyly aj takým utečencom, u ktorých evidentne chýbali akékoľvek predpoklady na udelenie azylu. Niečo také je obrovským škandálom, ktorý sa dotýka nás všetkých, čo žijeme v EÚ.

Nikto nevie, koľko z takýchto „azylantov“ sú  potenciálni teroristi alebo dokonca takí, ktorí k nám prišli len za účelom pripravovania a realizovania teroristických útokov.

Táto pracovníčka je však len malou súčasťou dlhého reťazca ludí, ktorí v tomto smere spolupracujú a ktorí patria k obrovskej azylovej industrii v EÚ zarábajúcej na obchodoch s utečencami stovky miliard.

Pre nich platí len: Čím viac utečencov príde, tým viac miliard nám to nasype!

Vyšetrovacie orgány, ktoré tento prípad vyšetrujú, už museli potvrdiť, že vyšetrujú okrem nej aj ďalších podozrivých. Medzi nimi aj troch právnikov.

Rozsiahle vyšetrovania vedie Generálna prokuratúra Bremen.

Všetko poukazuje na to, že zatiaľ bola objavená len nepatrná časť obrovského reťazca osôb, ktoré v iných nemeckých mestách robili a robia podobné špinavé kriminálne obchody s udeľovaním azylov.

Európania – my všetci, ktorí sme za svojprávnosť našich národov, ale aj za našu tradičnú Európu, ktorá pomáha tým, ktorí si to naozaj zaslúžia - bráňme sa proti tým, čo nás nehanebne zapredávajú!

Sú to ľudia-netvory – doslova démoni – ktorí za peniaze zapredajú aj svoju vlastnú matku.

Sú bez svedomia, bez morálky a bez akéhokoľvek národného cítenia. Sú odpadom a exkrementami toho, čo sa „vznešene“ nazýva turbokapitalizmus a turboglobalizácia, „vymožnosť“ moderny, ktorá vraj prinesie všetkým raj na Zemi.

Dnes tomu môžu veriť už len zapredanci, hlupáci a zradcovia kresťanskej Európy.