Zlyhanie a či úmysel rakúskeho ministra vnútra? Do krajiny prišlo o 144% viac migrantov ako minulý rok!

20.12.2021 23:12

Hranice Rakúska sú pre migrantov priepustné tak ako dokorán otvorené vráta do stodoly. Doslova tak to uvádzajú médiá, ktoré majú blízko k rakúskej FPÖ. Rakúske  Tageszeitung píše, že počet novoprišlých azylantov do Rakúska priam neuveriteľne explodoval. Napriek tomu to ostalo verejnosťou relatívne málo registrované.

Samozrejme stalo sa tak najmä zásluhou rakúskeho mainstreamu, ktorý verejnosť neustále zamestnáva takmer výlučne koronou a očkovaním. A ani nemecký mainstream, ktorý sa Rakúsku venuje veľmi často, neinformoval o tom ani jedinou vetou.

FPÖ viackrát upozorňovala vládu na neúnosnú situáciu na hraniciach, ako aj na to, že prevádzači to plne využívajú, lebo dobre vedia, že im nič nehrozí. De facto sotva prejde nejaký deň bez toho, aby niekde v Rakúsku neboli zadržaní alebo spozorovaní ilegálne prichádzajúci Afričania a orientálci.

Pravda o tom, ako je Rakúsko čoraz viac infiltrované migrantami a ako je to podporované politikou a zamlčiavané systémovými médiámi, konečne vychádza najavo.

Koncom novembra bolo tajne natočené video, rýchlo sa šíriace na socialnych sieťach, ktoré ukazuje, ako sú stovky migrantov na hraničnom prechode v Spielfelde (Štajersko) odvážané autobusmi do tzv. Azylových centier príchodu.

Podľa muža, ktorý natočil video, boli potrebné až tri autobusy na odtransportovanie všetkých migrantov. Všetko to boli len mladí muži.

Teraz rastie veľké pobúrenie ohľadne natočeného videa. Počas nemilosrdného tvrdého lockdownu v Rakúsku, keď sú rakúski občania takpovediac uväznení vo svojich domovoch a keď každý pasažier je na letiskách prísne kontrolovaný, tak ilegálni migranti si prechádzajú cez hranice, samozrejme bez kontroly a v Rakúsku sú im potom hneď poskytnuté sociálne dávky.

Šéf FPÖ Herbert Kickl aj v týchto súvislostiach hovorí o vládnom chaose. To znamená, že rakúska vláda je v súčasnosti zamestnaná výlučne sama sebou, očkovaním proti korone a prenasledovaním a šikanovaním renomovaných odporcov očkovania a opatrení.