Žiadny premiér nemôže (nesmie!) zarobiť za 2 roky 75 miliónov! Ale Trudeau môže?

23.11.2022 23:29

V našom tak „úžasne“ demokratickom západnom svete nemôže a ani nesmie žiadny premiér (len ak je koruptný non plus ultra, tak môže) zarobiť sumu 75 miliónov dolárov a už vôbec nie len za dva roky.

Ako teda môže jeden premiér, o ktorom sa vie, že jeho ročný plat je 400 000 dolárov napriek tomu len poctivou prácou zarobiť 75 miliónov dolárov za dva roky?

O tomto „zvláštnom probléme“ sa aktuálne diskutuje na sociálnych sieťach veľmi intenzívne. Objektom tejto diskusie je nadšený globalista a verný prívrženec WHF – Svetového Hospodárskeho Fóra - šéf kanadskej vlády Trudeau.

Existujú  viaceré ekonomické magazíny, ktoré podrobne zaznamenávajú finančné pomery milionárov, ako aj významných politikov a majú veľmi dobrých informantov, čerpajúcich svoje informácie zo spoľahlivých zdrojov.

Magazín Celebrity Net Woth uviedol v roku 2020 hodnotu majetku Trudeaua vo výške 10 miliónov dolárov.

V súčasnosti – ako uvádzajú viaceré magazíny, medzi nim aj Caknowledge – už odrazu má jeho majetok hodnotu 85 miliónov dolárov!

Ako prišlo k tomuto „zázračnému“ rozmnoženiu miliónov kanadského premiéra, na to je niekoľko verzií – Trudeau sám to nemusí prezradiť, žiaden zákon ho k tomu nenúti.  

Existuje ale dôležitý fakt, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou, ktorá hraničí s istotou, poukazuje na to, v čom spočíva rozprávkové rozmnoženie majetku kanadského premiéra.

Ide o tzv. WE-Charity-Skandal. Jedna NGO, ktorá má veľmi blízko k premiérovi dostala od kanadskej vlády na isté aktivity neúmerne obrovskú sumu, a to 912 miliónov dolárov. Aktivity boli finančne absolútne nedostatočne vydokladované a veľké obnosy išli za akési prednášky aj na členov rodiny premiéra. Napokon sa z toho vyvinul obrovský škandál a jeho stredobodom sa stal Trudeau a bol obviňovaný z nezákonného sa obohatenia.

Každého iného politika by to bolo politicky znemožnilo. Miláčik globalistov ale napokon tento škandál bez väčšej škody prestál a v roku 2021 jeho strana sa vo voľbách znova stala najsilnejšou.

Veľmi „zvláštny“ kanadský volebný systém dopomohol socialistom Trudeaua k víťazstvu (podobne ako veľmi „zvláštny“ volebný systém USA zariadil víťazstvo Bidena), hoci konzervatívci získali o jedno percento viac – dosiahli 33,74 percent a socialisti len 32,62 percent. Napriek tomu to socialistom vynieslo 160 poslaneckých kresiel a konzervatívcom len 119

 

Aj tento článok dokazuje, že i Kanada je podobne ako USA krajinou neobmedzených možností a dokonca v niektorých prípadoch sú pre niekoho v Kanade ešte neobmedzenejšie ako v USA!