Žiadajú si WEF-globalisti pre svoje lety na konferenciu do Davosu nezaočkovaných pilotov?

15.01.2023 20:15

Po tom, ako viaceré prípady skolabovania a umierania pilotov počas letu vyvolali po očkovacích kampaniach opakovane veľký rozruch, tak s tým úzko súvisí nasledovná informácia:

Sociálnymi sieťami sa momentálne šíri tvrdenie, že globalisti z WEF si na svoje lety do Davosu žiadali neočkovaných pilotov, a to pre obavy, že očkovaní piloti by počas letu mohli skolabovať a let by preto mohol skončiť katastrofou.

Príspevky zároveň odkazujú na rozhovor s jednym austrálskym pilotom, ktorý je odporcom očkovania a od ktorého pochádza informácia o požiadavke WEF-globalistov letieť do Davosu len s nezaočkovanými pilotmi.

Austrálsky pilot Alan Dana, ktorý prišiel o prácu pretože striktne odmietal očkovanie proti Covidu nedávno veľmi kriticky upozornil Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO) na veľké riziká pre bezpečnosť najmä diaľkových letov v dôsledku vedľajších účinkov očkovania proti Covidu.

Okrem iného sa pritom ​​odvoláva na výpovede Josha Yodera, prezidenta US Freedom Flyers.

Podľa Yodera jeho združenie teraz dostáva telefonáty od bohatých podnikateľov, ktorí žiadajú, aby lietadlá, s ktorými lietajú ich manažéri riadili neočkovaní piloti.

Dana poznamenáva, že na rozdiel od priemerného človeka, ktorý lieta s bežnými leteckými spoločnosťami, majú títo ľudia ten luxus - keďže peniaze nehrajú pre nich žiadnu rolu - že si môžu vybrať svojich pilotov na základe ich očkovacieho statusu.

V USA existujú už dlhší čas rôzne spoločnosti, ktoré takéto lety pre podnikateľov ponúkajú a majú pre nich k dispozícii celý rad neočkovaných pilotov.