Ženy EÚ sa konečne začali brániť proti Importovaným Zločincom Islamu

01.02.2018 23:36

„Dlho sme Mlčali, my Ženy EÚ, teraz sa začne náš Boj proti Islamským Zločincom Importovaným k nám bez nášho súhlasu“. Tak znie výzva nemeckých žien, ktoré sa dali dokopy a od utorka majú svoju  webovú stránku:

Frauen wehrt euch! 120db – Die Töchter Europas (Ženy bránte sa! 120db – Dcéry Európy).

Osobne ja, i moji splupracovníci, máme veľkú radosť z toho, že konečne sa ženy Európy začínajú organizovane brániť proti tým islamským votrelcom a zločincom, ktorí ich ohrozujú, znásilňujú a vraždia. Už dávnejšie som k tomu ženy vyzýval na niekoľkých európskych platformách, aby sa spojili a organizovali a začali viesť odhodlaný boj.

Mimochodom, 120 db na ich webe stojí symbolicky za to, že v Nemecku nosí čoraz viac žien pri sebe, keď opustia svoj byt/dom, prístroj-vreckový alarm, ktorý pri spustení vydáva zvuk silný 120 db a prenikavo alarmuje okolie, že sa niečo deje a niekto je v nebezpečí.

Ženy EÚ na webe kričia do verejnosti, oznamujú a tvrdo vyčitujú politikom a predovšetkým Merkel:

„My sme to, čo chcete zatlačiť do zabudnutia, ale odteraz vám to už nedovolíme. My nie sme žiadna zverina, na ktorú sa poľuje, nie sme otrokyne, nie sme vojnová korisť a ani žiadne kolaterálne škody.

My sme hrdé a slobodné dcéry Európy.“

S touto výzvou išli v utorok na verejnosť a vyzývajú aj ďalšie ženy v Nemecku a EÚ, aby sa k nim pridali, aby ich hlas mohutnel, až sa premení na ohlušujúci rev, trhajúci bubienky nezodpovedným politikom.

Toto nové HNUTIE mladých žien tak dáva najavo, že to, čo sa od nezákonného otvorenia hraníc Nemecka v r. 2015 v krajine deje, nebudú už viac bez odporu znášať a trpieť.

HNUTIE 120 db žaluje a obžalúva:

„.......Či Maria, Mia, Ebba a mnohé ďalšie – všetky boli obeťami násilností, znásilnení a zavraždenia moslimskými mužmi, ktorí prišli do Nemecka ilegálne. Vydávajú sa za maloletých (hoci aj hlupák musí vidieť, ze sú neraz aj o 10 – 15 rokov starší), len aby neboli vykázaní z krajiny, do ktorej nepatria. Vyhľadávajú si nemecké priateľky, a konajú v zmysle šarie, ak sa tieto s nimi rozídu.

Tí najbrutálnejší z týchto typov napr. vo Švédsku už dokonca v skupinách znásilňujú aj vo verejnosti mladé Švédky.........“

Mladé ženy v Nemeckú sa teda začali organizovať a chcú sa spoločne brániť proti takým zločincom. Sú proti systému, ktorý svoje ženy nechráni a svoje hranice nezabezpečuje, moslimských páchateľov nevyhadzuje tam, odkiaľ prišli a každú kritiku cenzuruje. Je to systém, ktorý radšej necháva svoje ženy znásilňovať a vraždiť, akoby priznal svoje chyby a urobil radikálnu nápravu.

 

Úryvok z videa HNUTIA slobodných ŽIEN Európy:

 

„Kvôli vašej utečeneckej politike sa čoskoro budeme musieť konfrontovať s mladými mužmi z archaických spoločností, ktoré ženy podceňujú a diskriminujú a ktorých časom bude viac ako našich mužov.

Vy ste to vopred vedeli a vydali ste nás im napospas. Vy ste nás im obetovali.

My sme ale spomienka na všetky, ktoré im padli za obeť. My sme vaše zlé svedomie (ak vôbec nejaké máte) a budeme vám to stále pripomínať.

My sme to, čo nechcete vidieť, ale nás sa už viac nezbavíte.

My sme dcéry Európy (a vy ste jej zradcovia). My budeme vám stále vháňať  do pamäti každú jednu vzácnu ženu Európy, ktorá bola znásilnená, zneužitá, ZAVRAŽDENÁ a vami ZABUDNUTÁ.

My sme dlho len MLČALI. Teraz sa ale začala NAŠA VZBURA.

 

MATKY, ŽENY, SESTRY - HRDÉ DCÉRY  EURÓPY!!!

 

Tento štát nás nechce chrániť!

Žiadna z nás nevie, kedy príde rad na ňu.

Vezmime NÁŠ OSUD do vlastných rúk!

Lebo tvoje meno je Mia, či Maria alebo Ebba, alebo……..

Aj ty - každá jedna z nás - si ale už mohla byť jedou z nich……..

 

PRETO SA PRIPOJ K NÁM !!!“