Želal som si, vedel som a stalo sa: Gratulation Mr. President Trump - letí k Vám z Kallstadtu, nášho spoločného

09.11.2016 11:02

Konečne prišiel k moci muž, ktorý spolu s Putinom môže niečo zmeniť k pozitívnemu v tomto svete. Donald Trump, srdečne Vás privítame aj v Kallstadte, pri Rýne, kde máte korene. O čom som už dávnejšie písal v rôznych prispevkoch aj v Južnej Amerike, Španielsku a dokonca i v Pravde a predpovedal som v nich víťazstvo tohto polovičného Nemca.

Už máme skoncipovaný aj list s pozvánkou. Dnes v noci bol kompletne celý Kallstadt na nohách a skončilo sa to veľkou oslavou, ktorá tu pretrváva a bude dlho pokračovať.

Bezprostredne po svojom víťazstve prezident Trump povedal:

“Stalo sa to, čo možno označiť za historickú udalosť. Ale historickou naozaj sa stane potom, keď vykonáme skvelú prácu. A my ju aj urobíme. Teším sa, že som váš prezident. Začneme okamžite pracovať pre americký národ.“

Prvým gratulantom zo zámoria bol Vladimír Putin. EÚ parlament gratuloval až o hodinu neskôr. Polhodinu po ňom aj kancelárka Merkel a o niečo neskôr musel gratulovať (aj keď mu to padlo nesmierne ťažko) aj minister zahraničia Steinmeier. Je to hanebné pokrytectvo, lebo obaja D. Trumpa počas predvolebného boja len neustále okydávali špinou, pričom sa predbiehali, kto na neho nakydá čo najodpornejšie verbálne exkrementy.

Teraz ale sa mu veľmi rýchlo začnú pchať niekam..... – všetci dobre vieme kam. Rovnako hanebnbe sa k Trumpovi správal aj francúzsky prezident.

Trump sa po presvedčivom víťazstve nad Hillary Clinton stáva už 45. prezidentom USA, čo má pre neho – ako už dávnejšie povedal nemeckému veľvyslancovi v USA – aj symbolickú hodnotu, lebo v tom istom roku v minulom storočí porazili USA spolu s Rusmi nemecký fašizmus. Aj túto bojovú spoluprácu amerického a ruského národa vo vojne proti Hitlerovi D.Trump pripomenul a zdôraznil.

A to nám nielen dáva nádej, ale s istotou to aj tak bude, že za tohto amerického prezidenta sa nebudme musieť obávať svetového vojenského konfliktu medzi USA a Ruskom. Trump a Putin si navzájom veria a dôverujú.

Teraz tu nie je na to miesto, aby som tu rozvádzal všetko, čo o tom viem a čo si o tom myslím.

Víťazstvo Donalda Trumpa je naozaj skvelým triumfom, lebo Republikáni obhájili aj svoju väčšinu v senáte USA a budú tak ovládať obidve komory amerického kongresu.

Aj z toho pohľadu sa bude Donaldovi Trumpovi dobre prezidentovať a môže zrušiť v podstate všetky uzákonenia, ktoré presadil Obama a ktoré sú v ceste jeho vlastným plánom.

Všetko len to najlepšie pán prezident Trump a predovšetkým veľa zdravia a sme v Nemecku veľmi zvedaví na to, ako sa bude tváriť kancelarka pri prvom stretnuti s Vami.

A ešte raz – Herzlichen Glückwunsch, Herr Präsident.