Zamlčané: Počas 4 až 7 dní po Covid-očkovaní dostanú 3 z 5 osôb krvné zrazeniny

09.09.2021 23:23

Lekár Charles Hoffe z Lyttonu v Britskej Kolumbii oznámil v apríli Dr. Bonnie Henry, zdravotnej poverenkyni vlády Britskej Kolumbie, že už odmieta očkovať svojich pacientov vakcínami proti Covidu na základe extrémne zlých skúseností. Jeho pacienti trpeli po zaočkovaní mRNA vakcínami proti Covidu-19 na negatívne sprievodné účinky.

Jeden z jeho pacientov po očkovaní zomrel a u ďalších šesť sa prejavili neželané vedľajšie účinky. Oznámil jej aj to, že v Lyttone nikto na Covid neochorel a že vakcíny spôsobili len škody. Tiež vyjadril presvedčenie, že samotné vakcíny sú oveľa nebezpečnejšie ako Covid.

To bola ale veľká opovážlivosť, akú vládny systém, ktorý stanovil a vyhlásil svoju korona politiku na princípe diktátorských právomocí a na zastrašovaní ľudí možnou a pravdepodobnou smrťou, ak sa nedajú očkovať, musí rozhodne potrestať.

Hoffe bol veľmi rýchlo lokálnym Zdravotným úradom obvinený  z toho, že vyvoláva u ľudí nedôveru voči vakcínam a že ak neprestane byť v tom smere aktívny, tak že jeho „podvratna činnosť“ bude oznamená Kanadskej Lekárskej komore.

Nedal sa však zastrašiť a sám začal skúmať:

a, Spike-proteín, ktorý je vo vakcínach proti Covidu môže spôsobiť početné miniatúrne krvné zrazeniny, lebo tento proteín sa „zapichne“ do bunkovných stien tzv. endotelovej vrstvy v cievach. To je potom príčinou toho, že krv v takých cievach neprúdi rovnomerne „hladko“, ale „vírivo“, lebo v nich vyčnievajú „pichliačové časti“ a môžu sa preto tvoriť krvné zrazeniny.

b, každého zo svojich zaočkovaných pacientov podrobil D-Dimer-testu, aby zistil prípadné  vytváranie krvných zrazenín  počas štyroch až siedmych dní od zaočkovania proti Covidu. Až u 62 percent z nich sa krvné zrazeniny vytvorili.

Podľa Hoffeho sú v takom prípade dôsledky z toho veľmi nebezpečné a s každým ďalším zaočkovaním proti Covidu čoraz nebezpečnejšie, lebo kapiláry budú poškodzované čoraz vo väčšej miere.  

Štátne Zdravotné úrady mu oznámili, že sa nesmie vyjadrovať negatívne o vakcínach proti Covidu.

Dr. Charles Hoffe to napriek tomu urobil, hoci riskoval, že mu Lekárska komora odoberie povolenie vykonávať lekárske povolanie. Zatiaľ ešte nedostal od nej žiadnu reakciu.