Zákon Trudeaua: V Kanade od 2023 aktívna „pomoc“ pre usmrtenie psychicky chorých

11.04.2022 23:15

V poverení kanadského premiéra grémium „expertov“ diskutuje „detaily“ k takému zákonu. Toto je ale veľmi nebezpečná „idea“, ktorú možno vnímať aj ako paralelu k nacistickej eutanázii v Hitlerovej ríši, kde bolo v rokoch 1940 – 1945 zavraždených okolo 300 000 ľudí, ktorých nacistickí lekárski „experti“ označili za psychicky chorých, alebo za telesne ťažko postihnutých.

Preto je uzákonenie takého usmrcovania, ako sa to chystá uzákoniť Kanada nielen sporné, ale doslova vražedne nebezpečné. Nie je jasné ani len to, ako má psychiater s absolútnou istotou určiť, či je niekto psychicky nevyliečiteľne chorý  a následne, ak to tak rozhodne, ho potom poslať na smrť,  a to bez jeho súhlasu.

To je v podstate potom poprava človeka podľa zákona.

V prípade takého zákona hrozí samozrejme jeho zneužitie, lebo  teoreticky otvára možnosť odstraňovať režimu nepohodlných ľudí. Ak raz už taký zákon existuje, tak potom sú možné jeho úpravy a doplnky k nemu.

Podľa zákona nesmie byť v Kanade nikto nútený k akémukoľvek lekárskemu zákroku alebo ošetrovaniu. Kto ochorie na rakovinu, tak môže terapiu odmietnuť a je mu „dovolené“ zomrieť. Odrazu to ale neplatilo v prípade korony. Aj tu sa zákon mohol zmeniť a mohlo sa zaviesť povinné očkovanie pre každého. A to je v rozpore so zákonom,  ktorý hovorí, že o svojom zdraví rozhoduje každý sám a štát ho tu nesmie do ničoho nútiť.

Občania boli rôznymi metódami doslova donucovaní, aby sa dali očkovať. Čím viac zaočkovaných, tým väčšie zisky mala z toho farmácia.

Primus v tomto smere bol BionTech  z nemeckého Mainzu, ktrého zisk za rok 2020 bol 15, 2 milónov eur, aby potom v roku 2021 doslova explodoval na 10,3 miliárd eur. Z tohto pohľadu je „pochopiteľné“, že farmaceutické koncerny chcú, aby sa dal zaočkovať každý človek na svete. V tomto zmysle je očkovanie možné aj dobre využiť (zneužiť?) ako skvelý zdroj obrovských ziskov.

Z toho vyplýva, že v medicíne sa dá mnohé využiť (zneužiť?).

Možné je preto zneužiť aj kanadským premiérom pripravovaný zákon. Pred niečim takým varuje aj bývalý prezident Kanadského zväzu psychiatrov Grainne Neilson. Ten povedal, že sa obáva, že bude zneužívaný napríklad na to, aby čo najmenej starých občanov bolo odkázaných na opateru v domovoch dôchodcov – inými slovami, že mnohí budú „prekvalifikovaní“ za psychicky nevyliečiteľne chorých a potom v zmysle zákona sa im „pomôže“ zomrieť.