Záhada v Rakúsku: Množia sa nečakané úmrtia ľudí, ktorí ešte boli naplno v živote!

16.09.2021 23:34

Niektoré alternatívne rakúske média informujú v poslednom čase čoraz častejšie o nečakaných  a takpovediac okamžitých smrtiach ľudí v mladom a strednom veku.

V tejto súvislosti veľký šok spôsobila nečakaná smrť dvoch lekárov, ktorí skonali v Landesklinik Wiener Neustadt. Nad ich smrťou vyslovili podivenie dokonca aj niektoré rakúske mainstream médiá.

Aká bola príčina smrti  46 ročného chirurga Dr. Stefana Halpera a 52 ročného podnikového lekára Dr. Keyhana Hariri, to klinika, kde zomreli, neprezradila! Dokonca ostal prísne utajený aj ich očkovací status.

To samozrejme vyvoláva oprávnené podozrenie, že sa zahmlieva a pred verejnosťou na vyšší príkaz zatajuje, že ich smrť mohla bezprostredne súvisieť s očkovaním. A to o to pravdepodobnejšie, keďže už skôr nemocnica oznámila,  že až 80 percent jej lekárov už bolo zaočkovaných.

Zmienení lekári zomreli krátko po sebe, s odstupom dvoch dní. Veď ak by boli zomreli v dôsledku inej príčiny, tak nebol dôvod ju utajovať. Nemocnica oznámila hneď po ich smrti, že nemali koronu!

Iný prípad: V hornorakúskom Riede našli susedia dvojročné dievčatko, ktoré bolo v byte viac ako 24 hodín so svojou mŕtvou 38 ročnou matkou. Mladá žena zomrela v dôsledku pľúcnej embólie.

Podľa predbežného vyšetrenia ju vyvolala trombóza. Je známe, že dokonca výrobcovia korona vakcín varujú pred možnosťou vzniku trombózy po očkovaní.

V nedeľu sa konal vo Viedni City Marathon Wien. Po prebehnutí desať kilometrov sa z ničoho nič zrútil na zem 40 ročný maratónec a bol mŕtvy. Už o niečo neskôr bola oznámená oficiálna príčina jeho smrti -zlyhanie srdca. Preteku sa smeli zúčastniť len pretekári s negatívnym testom. Až 93 percent z nich bolo už zaočkovaných dvoma dávkami.

Už dávnejšie varoval Paul-Ehrlich-Institut pred možným zápalom srdcového svalu v súvislosti s korona očkovaním. V ten istý deň, keď sa konal maratón našli okoloidúci 58 ročného muža vo Voralbergu ležiaceho vedľa svojho bicykla. Bol mŕtvy. Podľa obdukcie zomrel na infarkt srdca.

Podobné prípady nečakaného úmrtia zdravých ľudí sa v Rakúsku množia a niektoré rakúske médiá sa pýtajú, čo môže byť príčinou tohto fenoménu, aký krajina dosiaľ nepoznala. A dožadujú sa toho, aby sa exaktne vyšetrilo, či sú za ne zodpovedné vakcíny proti korone.