Xavier, slávny nemecký spevák, superstar a ako z neho médiá bleskove urobili rasistu a neonacistu

11.03.2020 23:59

Lebo vraj šíri nenávisť na migrantov. 49 ročný Xavier Naidoo sa narodil v Mannheime. Jeho rodičia pochádzajú z JAR, otec je polovičný Ind a polovičný Nemec. Matka je polovičná Írka a polovičná Juhoafričanka. Xavier je nesmierne jemnocitný, veľmi inteligentný človek, ktorého si musí obľúbiť každý, kto ho pozná. Mal som tú česť.

Už len jeho jemné črty poukazujú na veľkú senzibilitu a ľudskú dobrosrdečnosť a kto vie čo len trochu čítať v ľudských tvárach, tomu je jasné, že patrí k ľuďom, ktorých je čoraz menej na našej planéte.

Je altruista a ľudí má veľmi rád. Podporuje aktívne rôzne sociálne projekty. Ako spevák a skladazeľ je jedinečným  umelcom a je populárny aj za hranicami Nemecka. Niekoľko rokov pôsobil aj ako docent na univerzite Popakademie Baden-Württemberg.

Je presvedčeným veriacim katolíkom a vyznáva nadovšetko kresťanské hodnoty. Neznáša akékoľvek násilie a má obrovský rešpekt voči ženám. „Zlým“ sa vie stať len vtedy, ak niekto ženám ubližuje, ich uráža, alebo im robí násilie.

To, čo tu o ňom uvádzam, svojím spôsobom úzko súvisí s tým, čo som včera napísal o Macronovi a o jeho ohlásenom boji proti násilnostiam politického islamu a proti jeho uzupátorským snahám vo Francúzsku.

Xavier si dovolil niečo, čo si však v merkelovskom Nemecku dovoliť „nemal“.

Zložil a naspieval song, ktorý tu uverejním v originále a ho preložím a ktorý kritizuje násilie migrantov voči ženám. Takmer všetky nenecké médiá, napr. aj STERN, teraz preto štvú a robia všetko pre to, aby sa verejná mienka obrátila proti Xavierovi.

 

Nemecké médiá:

Xavier Naidoo singt in dem Video ganz offensichtlich ein Lied gegen Flüchtlinge: „Ihr seid verloren. Ihr macht nicht mal den Mund für euch auf. So nehmen Tragödien ihren Lauf. Eure Töchter, eure Kinder sollen leiden. Sollen sich mit Wölfen in der Sporthalle umkleiden. Und ihr steht seelenruhig nebendran. Schaut euch das Schauspiel an, das euch alle beenden kann. Weit und breit ist hier kein Mann, der dieses Land noch retten kann. Doch Hauptsache es ist politisch korrekt. Auch wenn ihr daran verreckt. Und nochmal. Ich hab fast alle Menschen lieb. Aber was, wenn fast jeden Tag ein Mord geschieht, bei dem der Gast dem Gastgeber ein Leben stiehlt. Da muss ich harte Worte wählen. Denn keiner darf meine Leute quälen. Wenn doch, der kriegt es mit mir zu tun. Lass uns das beenden - und zwar nun. Ihr seid verloren.“

Preklad:

Xavier Naidoo spieva vo videu celkom jednoznačne pieseň proti utečencom  (obracia sa v nej na Nemcov – moja poznámka):  „Vy ste stratení. Vy ani len ústa neotvoríte na vlastnú obranu. Takto začínajú tragédie. Vaše dcéry, vaše deti majú trpieť a majú sa s vlkmi (utečencami – moja poznámka) v športovej hale prezliekať. A vy sa na to len pokojne a bezmocne pozeráte. Len sa prizerajte tejto hre, ktorá môže znamenať váš koniec. Široko ďaleko tu niet muža, ktorý by túto krajinu ešte mohol zachrániť. Ale predsa hlavná vec je to, že je to politicky korektné. Hoci aj pri tom skapete. A ešte raz. Ja mám takmer všetkých ľudí rád. Ale čo, keď takmer každý deň sa stane vražda, keď hosť svojmu hostieľovi život vezme. Potom musím tvrdé slová zvoliť. Lebo žiadny nesmie mojich ľudí týrať. A keď to urobí, tak  bude mať so mnou do činenia. Urobme tomu koniec – a síce teraz. Vy ste stratení.“

To je všetko, čím sa veľká osobnosť a neobyčajne milý človek Xavier Naidoo „previnil“ voči migrantom.  Nemecké médiá ho teraz za to idú doslova a do písmená  roztrhať. Je to však v podstate absolútne nič v porovnaní s tým, čo proti politickému islamu povedal francúzsky prezident v Mulhouse.

O tom ale „odvážne“ nemecké médiá ani len „nemukli“. To predsa bol podľa ich metra neporovnateľne väčší „islamofóbny rasizmus“, ako to, o čom spieva Xavier. Aj nemecká televízia už oznámila, že s Xavierom už nemieni spolupracovať.

Dokonca aj mannheimské médiá, Mannheim24 – ktoré ho vždy ospevovali a boli hrdé na svojho veľkolepého „syna Mannheimu“ -  ho zradili. Citujem z nich krátky úryvok:

„Mega-škandál, Naidoo spieva pesničku proti utečencom. V nej ich označuje ako vlkov a naviac ešte vyzýva k násiliu voči nim, lebo vraj politici nemôžu zachrániť Nemecko.“............

Ak médiá a politici označujú za rasistu človeka len  preto, že bojuje proti opakovanému násiliu tých a opakovanému znásilňovaniu žien tými, ktorí boli veľkoryso natrvalo prijatí do jeho vlasti,

tak ja v takom prípade hovorím o doslova kriminálnom mediálnom a politickom rasizme namierenom proti vlastným ľuďom.