Washington Post: Vladimir Putin plánuje založenie novej strany v Nemecku

22.06.2023 14:33

Podľa mainstreamových amerických médií je ruský prezident Putin doslova všemocný. Veď, ak je schopný založiť v devótne vazalsko promerickom štáte, v Spolkovom Nemecku, ktoré podlieha absolútnej kontrole Bieleho Domu, na čele s jeho senilným prezidentom Bidenom, politickú stranu, tak je jeho vplyv na tento štát neporovnateľne väčší, ako vplyv USA na Rusko!

Je to celé ale len propagandisticko slabomyselný psychopatický konštrukt fantázie protiruských pisálkov amerických médií.

Samozrejme, že to isté čo napísal Washington Post, tak to napísal aj nemecký proamerický Focus.

 

Tvrdí sa, že v Kremli sú plány na založenie novej strany v Nemecku, ktorá by bola „crossfront“ AfD a Sahry Wagenknecht.

 

„Kremeľ zrejme plánoval pre Nemecko spoločný front – tvorený AfD a táborom vplyvnej političky Wagenknecht,“

 

informuje o tom denník Washington Post.

 

„Týmto spôsobom by chceli Rusi manipulovať s verejnou mienkou v Nemecku,“

uvádza Focus.

 

Sahra Wagenknecht aj Timo Chrupalla, šéf AfD toto tvrdenie odkázali do ríše rozprávok, lebo len tam je možné aj to, čo je nemožné.

 

Sahra Wagenknecht pre Washington Post povedala, že sa v žiadnom prípade nesnaží o spoluprácu alebo spojenectvo s AfD. Okrem toho nemala žiadny kontakt s predstaviteľmi Ruska.

 

Chrupalla vyhlásil, že o takýchto ruských plánoch ešte nikdy nepočul.

 

„Chce to veľa sebadisciplíny, aby ste nevybuchli smiechom, keď si vo Focuse alebo vo Washington Post prečítate o všetkých tých miestach, na ktorých Rusi plánovali manipulovať s verejnou mienkou v Nemecku.

 

Hlavne mainstreamové médiá „západných hodnôt“ majú dôvod držať jazyk za zubami o manipulácii verejnej mienky. Nie je to pre ne problém. Zatiaľ čo jedným ukazovákom ukazujú na „vinníka“, tak zároveň tri prsty smerujú späť na seba.

 

Nie, manipulácia s verejnou mienkou naozaj nie je problémom týchto pánov. Oni sami sú najväčšími manipulátormi verejnej mienky na takzvanom hodnotovom Západe. A robia to na objednávku,“

dokončil Timo Chrupalla.