Vraždenie a znásilňovanie žien v Nemecku pokračuje. Každý deň zneucťujú migranti niekde nemecké ženy

11.06.2018 23:21

Kancelárke Merkel to zjavne neprekáža, inakšie by neblokovala rozhodnutie ministra vnútra Seehofera, ktorý konečne chce zatvoriť hranice Nemecka. Merkel je zásadne a rozhodne proti tomu. A vôbec jej neprekáža, že čoraz viac ľudí jej dáva otvorene najavo, že na jej prstoch „lepí“ krv nevinných žien, ktoré boli znásilnené a zavraždené migrantmi.

Teraz uvediem „len“ ďalší z brutálnych prípadov, ktoré sa množia a množia:

25 ročná žena sa v sobotu o pol siedmej ráno vracala domov cez mestský park vo Freiburgu. Ešte predtým ako vkročila do parku, tak ju  dotieravo oslovili dvaja neznámi muži, Arabi. Na ich dotieranie nereagovala, ale zrýchlila krok. Jeden z mužov ju však sledoval v neveľkej vzdialenosti a keď už boli v parku, tak sa na ňu vrhol a napriek zúfalému odporu brániacej sa ženy ju znásilnil.

Keď skončil svoj násilný akt, tak sa jej podarilo vyslať krátke núdzové volanie na políciu. Muž potom chvatne a unáhlene opustil miesto činu, pritom ale nechal ležať na zemi malý ruksak, kde mal dokumenty, ktoré polícii prezradili jeho totožnosť. Ten istý deň o 14. hodine  ho polícia zatkla. Ide o 23 ročného sýrskeho občana. Je vo vyšetrovacej väzbe. Znásilnená žena utrpela ľahké poranenia.

Iný otrasný prípad:

Dnes bolo v parku mesta Viersen blízko Düsseldorfu zavraždené 15 ročné dievča. V blízkosti činu sa náhodne nachádzali dvaja bezdomovci, žena a muž.

Odrazu zbadali ako sa po chodníku blíži k nim potácajúce sa zakrvavené dievča, ktoré krvácalo z početných bodných rán nožom. Okamžite sa k nej rozbehli. Urobili pre ňu čo len mohli a hneď mobilom volali políciu i záchranku. Život mladej ženy sa ale nepodarilo zachrániť. Následne bolo vyhlásené pátranie po pachateľovi. Netrvalo dlho a poobede sa muž sám prihlásil na polícii. Je to 25 ročný Turek.

 

Dnes bolo možné na socialnych sietiach čítať stovky takýchto správ (každý deň pribúdajú stovky a či tisícky ďalších podobných):

 

Peter Brownboy       Jeden einzelnen Tag neue Körperverletzungen, Vergewaltigungen, und Morde. Ich hoffe Ihnen Frau Merkel ist bewusst, dass es nicht einen einzigen dieser Fälle gäbe, hätten Sie Ihren Eid in Ehren gehalten. Dieses Blut, dass nun tagtäglich durch deutsche Straßen fließt, klebt an Ihren Händen.

 

Každý deň nové poranenia, znásilnenia a vraždy. Dúfam pani Merkel, že ste si vedomá toho, že by neprišlo ani k jedinému takémuto prípadu, ak by ste boli dodržali vašu prísahu národu. Táto krv, ktorá dennodenne tečie cez nemecké ulice, lepí na vašich rukách.

 

Ale kancelárka nerobí sama z vlastnej vôle nič proti tomu, aby sa táto situácia, ktorá čoraz viac znepokojuje veľkú časť žien v Nemecku, čo najskôr skončila.