Volebné víťazstvo patriotických talianskych strán bolo historicky najvyššie – to nemecký mainstream zamlčal!

30.09.2022 23:33

Najlepšie to dokazuje rozdelenie poslaneckých kresiel v talianskej Poslaneckej snemovni a v talianskom Senáte. Talianske médiá hovoria o presvedčivo jasnom víťazstve stredo-pravicového bloku, ktorý tvoria tri EÚ-skeptické patriotické strany – Fratelli d´Italia, Forza Italia a Lega.

Od skončenia druhej svetovej vojny nedosiahla žiadna vládna koalícia v Taliansku v parlamentných voľbách taký veľký úspech ako teraz stredo-pravicoý blok.

Nemecké mainstream médiá nikde nehovoria o absolútne presvedčivom víťazstve týchto troch strán, ktoré budú vládnuť. Ako veľmi často, tak aj v tomto prípade im chýba vecnosť a objektivita.

Niektoré nemecké médiá dokonca označujú víťazku volieb, stranu Fratelli d´Italia, ktorú vedia Giorga Meloni za neofašistickú, a to len preto, že je extrémne patriotická a globalisti nič nenávidia tak veľmi ako patriotizmus, lebo ich hlavným cieľom je konečne vytvoriť svet bez národov – ten je ľahko ovládateľný a kontrolovateľný.

Giorgia Meloni, Matteo Salvini a Silvio Berlusconi – to znamená stredo-pravicový blok získal 236 poslaneckých kresiel zo 400, ktoré sú v talianskom Parlamente k dispozícii. To je o neuveriteľných 72 mandátov viac ako ostané strany majú spolu! To je absolútny luxus pri hlasovani v Parlamente.

Aj v Senáte bude pozícia stredo-pravice molto „skvelissimo“ – veľmi skvelá:

Tam bude mať  112 senátorských kresiel, opozícia len 88, takže o 24 menej ako budúce vládne strany.