Voľby v Hesensku – mainstream médiá už priznali svoju farbu: Je Zelená. Nemecku i EÚ hrozí „Zelená hrôza“

22.10.2018 23:31

Kde sú tie časy, keď sa hlavné médiá v Nemecku i dve „Volksparteien“ (ľudom najobľúbenejšie strany) CDU-CSU a SPD k Zeleným správali pohŕdavo a nedemokraticky, tak ako to teraz tieto tri strany praktizujú spoločne s médiami voči AfD.

Po veľkom úspechu Zelených v bavorských voľbách sa Spiegel pred voľbami v Hesensku, v nedeľu 28. 10. prezentuje tak, akoby bol Zelenými podplatený.

Spiegel napísal (to je klamstvo), že polovica Nemcov by v súčasnosti volila Zelených. To je jednoznačná propagácia a nabádanie voličov k tomu, aby v nedeľu dali svoj hlas Zeleným. Niečo také prirodzene účinkuje, lebo veľká väčšina ľudí je ľahko ovplyvniteľná a pre Nemcov plati extrémne, že majú správanie stáda a veľmi rýchlo sa dajú stádom zviesť a čím viac stádo narastá, tým viac ľudí ho nasleduje.

Spiegel a ďalšie jemu príbuzné médiá robia doslova volebnú kampaň pre Zelených, ktorých pokladajú za jedinú stranu, ktorá môže v budúcnosti AfD „zraziť k zemi“. Preto už (neprávom) prehlasujú, že zo Zelených sa už stáva nová „Volkspartei“. No a kto by nechcel patriť k tým, ktorí – ako sa zdá – majú úspech.

SPD je už len štvrtou stranou v priazni nemeckých voličov. Pred nimi je AfD i Zelení a CDU padá a padá – momentálne má len niečo viac ako 20 percent.

Zelení sú nebezpeční – nie sú totiž vôbec tým – čo Nemcom o nich nahovárajú médiá. Ich pôsobenie na národ je násilné manipulátorské a diktátorské. Vo svojej vyslovene len proutečeneckej ideológii sú extrémne nebezečne radikálni. Etnickí Nemci, ktorí prejavujú patriotizmus ich nezaujímajú, ba čo viac, považujú ich za nepriateľov pokroku – pokroku, tak ako ho chcú režírovať Zelení.

Kandidátom Zelených v hesenských voľbách je 47 ročný Tarek Mohammed Al-Wazir – islam je v Nemecku už takmer všade prítomný, a to v rôznych formách a maskách. Je vicepremiérom vlády Hesenska.

Preferencie pre hesenské voľby z pondelka, ako ich uviedol mainstream: CDU-CSU 25 percent, Zelení 21, SPD 21, AfD 12

Zelených ovláda nebezpečný kolektivizmus, v jadre podobný ideológii vládnucej komunistickej SED v niekdajšej NDR a tiež sú badateľné silné paralely k nacionálnym socialistom goebbelsovského razenia, ktorí nútili národ, aby myslel zjednotene a len plnil rozkazy.

Zeleným sa podarilo urobiť život Nemcov neslobodnejším, menej radostným a predovšetkým sa snažia národu vbiť do hláv, že AfD je najväčším nebezpečím pre Nemecko a Európu a že povinnosťou nemeckého národa je urobiť maximum pre migrantov.

Ale práve to je zrada vlastného národa a zrada Európy a jej tradičnej kresťanskej civilizácie.

A tak spoločne v „koalícii“ s nemeckými mainstreamovými médiami budú Zelení (ak ich nezastaví AfD) čoraz silnejšie udávať tón v orchestre vlády Nemecka a tým aj v EÚ.