Vojnový „titan“ Zelenskyj sa stal aj autor a na Vianoce nás „obohatí“ knihou o svojej vojne

18.10.2022 23:17

Keď Barak Obama, ktorý viedol vojny ako prezident USA tak veľa dní ako žiadny iný americký prezident pred ním, dostal Nobelovu cenu za mier, tak potom priam nevyhnutne ju musí dostať aj prezident Zelenskyj.

Ten predsa zachraňuje celý „mierový a vysoko demokratický“ Západ pred „diabolským a zločineckým“ Ruskom.

6. decembra, teda krátko pred Vianocami  sa objaví na vianočnom trhu, keď v kresťanskom svete ľudia vo veľkom kupujú darčeky  - a medzi nimi samozrejme aj knihy - kniha s názvom Posolstvo z Ukrajiny.

Obsahuje zbierku vojnových príhovorov a vojnových rečí Zelenského. Kniha vychádza vo vydavateľstve Penguin Random House.

Celá akcia vydania knihy Zelenského je veľmi rafinovane zorganizovaná a nielen vydavateľstvo a médiá mainstreamu urobia všetko pre to, aby sa stala bestsellerom. Bude preložená do viacerých rečí a rýchlo distribuovaná do všetkých veľkých západných štátov.

To zároveň znamená aj to, že sa očakáva, že kniha zaúčinkuje tak, že sa ešte viac zvýši podpora Ukrajiny a že spôsobí ďalší príliv zbraní pre Kyjev.

Tiež možno očakávať aj to, že Západ urobí všetko pre to, aby Zelenskyj dostal ešte aj ďalšiu Nobelovu cenu a síce Nobelovu cenu za literatúru.