Vo Švédsku vznikla nová politická strana, islamská strana. Bude tam vládnuť čoskoro

13.07.2021 23:23

Európa so svojimi kresťanskými tradíciami a kresťanskými kostolmi pod tlakom islamu a globalizmu upadá rýchlo do dekadencie apokalyptických rozmerov.

Kresťanské tradície miznú upadajú a sa vytrácajú a počet kresťanských kostolov klesá.

Islam to len teší a ten v Európe mocnie a získava čoraz väčší politický vplyv. Mnohé z toho sa deje v úzadí a pre kresťanskú verejnosť nepozorovane. Islam má veľkú vlastnú globálnu moc – kresťanstvo ju nemá. To globalistov, ktorí chcú „rozpustiť“ národy veľmi teší a preto mu radostne podávajú ruku.

V  západnej a severnej Európe narastá počet strán, ktoré sú buď čisto islamské, alebo prejavujú voči islamu mimoriadne sympatie.

Nič podobné neexistuje v islamských krajinách. Ak by tam  niekoho napadlo založiť kresťanskú politickú stranu, tak by putoval na veľa rokov do väzenia a v niektorých prípadoch na popravisko.

Švédsko patrí odnedávna k rastúcemu „spolku“ tých európskych štátov, ktoré sa môžu „pochváliť“ tým, že majú moslimské strany pre moslimov.

Islam nás atakuje a postupne dobýva z juhu,  západu, východu a teraz už i zo severu.

V stredoveku to bolo „len“ z východu a z juhu. Európa vtedy odolala – teraz je o jej osude ale už rozhodnuté. Islam je húževnatý a odolný prípadným centrifugálnym silám – kresťanská Európa je vnútorne slabučká a mnoho jej kresťanských politikov doslova nahráva islamu a kolaboruje s ním a žiaľ platí to aj pre časť kresťanských teológov a cirkevných hodnostárov.

Krajina švédskych Vikingov bude už v blízkom čase postihnutá etnicko-religióznou zmenou paradigmy.

Jeden švédsky Turek  Yüksel ukazuje Švédom realitu, ktorú nechcú vidieť švédski politici – rýchly spoločenský a politický vzostup moslimských minorít. Týchto moslimov je 820 000, z toho viac ako 100 000Turkov. Tí sa rozmnožujú priam nezadržateľne, oveľa rýchlejším tempom ako etnickí Švédi.

Teraz tvoria viac ako 8 percent obyvateľstva, pričom niektorí experti predpokladajú, že do roku 2050 budú tvoriť už do 30,6 percent obyvateľstva Švédska.

Pričom tu hovoríme len o tých moslimoch, ktorí majú legalizovaný pobyt. Neoficiálne zdroje tvrdia, že v krajine žije ilegálne ďalších okolo 300 000 moslimov.

Yüksel prišiel do Švédska v roku 2001 a o 18 rokov neskôr založil moslimskú stranu Nyans, ktorá chce o.i. dosiahnuť, aby zákon trestal tzv. islamofóbiu a afrofóbiu, na ktoré podľa neho trpí mnoho kresťanov. Nyans má jasnú predstavu aj o zahraničnej politike Švédska – tá má byť mierne proeurópska a výrazne propalestínska – to znamená, výrazne protiizraelská a proislamská.