Vo Švédsku migračná politika totálne stroskotala: 1000 bombových teroristických explózií za 5 rokov a najviac znásilnení v Európe!

29.08.2023 12:32

Švédsko je obľúbenou dovolenkovou destináciou pre Nemcov – zatiaľ. Teraz sa ukazuje, čo pre krajinu znamená zlyhanie migračnej politiky:  Najmä veľké mestá ako Štokholm, Malmö či Göteborg sú dejiskom bojov, útokov a znásilňovania.

 

Tento rok došlo vo Švédsku k viac ako 100 bombovým útokom. Ak sa k tomu pripočíta 25 zmarených a 70 pravdepodobne pripravených činov, tak s takými útokmi bolo treba tento rok vo Švédsku rátať takmer každý deň.

Väčšina páchateľov sú pravdepodobne členovia organizovaného zločinu, často mladí ľudia, ktorí nepoznajú hranice.

 

Švédska verejnoprávna televízia (SVT) oznámila, že niektoré z obetí boli zamestnanci väznice pre mladistvých, ktorí nechceli spolupracovať s väzňami, a im sťažili alebo zmarili útek. Klany a gangy sa preto okamžite chopili zbraní, aby išli príkladom.

 

Obchody sú tiež často terčom útokov. Klany a gangy požadujú peniaze na ochranu - a ak sa služba neposkytne, uchýlia sa k výbušninám. Zločinecké organizácie sú vo Švédsku na vzostupe, a čoraz viac rozširujú svoju dominanciu.

 

Preto existuje 61 „no-go zón“ (polícia to nazýva „sociálne zraniteľná oblasť“), oblastí, ktorým by ste sa rozhodne mali vyhnúť, ak prídete do Švédska.

 

Úlohu zohrávajú nielen bombové útoky: Aj počet útokov ručnými granátmi sa drasticky zvyšuje – a nadobúda dramatické črty.

Väčšina útokov si našťastie nevyžiada obete – no pocit neustáleho ohrozenia stále pretrváva.

 

Pretože za posledných päť rokov sa podľa viacerých správ uskutočnilo alebo aspoň naplánovalo okolo 1 000 útokov, ktoré neraz vyústili do úplného zničenia.

 

„Ale táto téma je odmietnutá, pretože by inak mohla zničiť liberálne predstavy o socialistickej utópii vo Švédsku,“

hovorí slobodný novinár Peter Imanuelsen.

 

To, že obyvateľstvo si tento problém čoraz viac uvedomuje a tejto „fantázii“ sa už vyhýba, ukazuje vzostup konzervatívnych strán vo voľbách v roku 2022. Prvýkrát po desaťročiach nie sú pri moci sociálni demokrati. Občania zjavne dúfajú v zlepšenie vnútornej bezpečnosti. Švédske médiá sa téme zámerne vyhýbajú a správy o útokoch neboli takmer vôbec zverejnené.

 

Podľa  portálu Statista bolo za posledných päť rokov hlásených viac ako 40 000 znásilnení!

Pričom v roku 1975 to bolo len 421. Švédsko tak patrí medzi päť krajín s najvyšším počtom znásilnení na svete.

 

Kým celosvetový priemer znásilnení na 100 000 obyvateľov je okolo 13, vo Švédsku sa počet v priebehu niekoľkých rokov vyšplhal na takmer 90 prípadov.

 

Dá sa to zrejme vysvetliť aj právnou situáciou vo Švédsku: So sexuálnym stykom musia výslovne súhlasiť všetci zainteresovaní – inak by bolo možné žalovať na súde za zneužívanie. Ako však tento súhlas vyzerá, nie je stanovené, a tak zákon ponúka veľký priestor na výklad.

 

Skutočnosť, že približne 60 percent sexuálnychpáchateľov nie je pôvodom zo Švédska, je však spôsobená nedostatočnou integračnou politikou krajiny a spôsobom, akým sa štát vysporiadava s klanmi a gangmi.

 

Podľa Švédskej rady pre prevenciu proti kriminalite (Brå) sa v čase vrcholiacej utečeneckej krízy prisťahovalo viac ako 160 000 ľudí z Afriky a Blízkeho východu - podľa BBC to bola v tom čase najvyššia miera prisťahovalectva v Európe v porovnaní s počtom obyvateľov.

 

Tieto etnické skupiny sa aj v najnovších štatistikách najčastejšie objavujú ako páchatelia.

 

Vo Švédsku, kde v súčasnosti žije okolo 900 000 cudzincov, pribúdajú prípady znásilnení bez toho, aby sa obeť a páchateľ poznali. Tu počet neeurópskych zločincov stúpol na viac ako 75 percent, uvádza SVT.

 

Túto hodnotu prekračujú len skupinové znásilnenia:

 

Podľa Expressen je vraj podiel cudzincov vyše 90 percent. Štatistiky sú však ešte jasnejšie – a ohavnejšie:

V súčasnosti dochádza vo Švédsku k približne 10 000 znásilneniam ročne.

 

Obzvlášť perfídna je skutočnosť, že v roku 2022 bolo až 46 percent obetí znásilnení maloletých, tvrdí Brå.

 

Švédsko zadržiava konkrétne údaje o trestnej činnosti osôb, ktoré nie sú etnickí Švédi.