Vlády tvrdia, že nebude povinnosť očkovania. Bude: Príde cez „zadné dvierka“

21.12.2020 23:54

Nemecká vláda už viackrát prízvukovala, že očkovanire proti Covidu-19 nebude povinné – avšak kancelárka sa k tomu nevyjadruje. Je to samozrejme len rafinovaná pokrytecká taktika – kto ale vidí do politického zákulisia, ten ju ľahko prekukne.

Nakoľko však odpor občanov  proti očkovaniu, z ktorého, ako sa už všeobecne vie, si urobil obrovský miliardový biznis „dobrodinec“ ľudstva Gates, narastá, tak by nebolo rozumné v tejto situácii niečo také uzákoniť.

A aj Hanno Kautz, hovorca ministra zdravotníctva Jensa Spahna na nedávnej tlačovej konferencii na nepríjemné otázky dvoch nesystémových žurnalistov nervózne zdôrazňoval, že môže len opakovať to, čo už povedal, že očkovanie proti korone bude dobrovoľné.

A je dokonca veľmi pravdepodobné, že hovorí pravdu a že nezavádza. Lenže v tomto prípade existuje ešte jedna pravda, a tá je iná. V ďalšom túto pravdu vysvetlím.

Je potrebné dosiahnuť populačnú imunitu – tvrdia systémoví experti

Podľa nemeckých virológov sa korona prestane nekontrolovane šíriť a v spoločnosti bude postupne čoraz menej infikovaných len vtedy, ak bude pomerne rýchlo okolo 70 percent obyvateľov zaočkovaných už pripustenou vakcínou z BioNTech-Pfizer. V tom prípade sa hovorí o imunite stáda a či o populačnej imunite

To znamená, že ak je zo 100 ľudí 70 imúnnych, tak zvyšných 30 môže  štatisticky videné nakaziť menej ako jednu osobu. Tým klesá pravdepodobnosť, že vírus nakazí niekoho, kto nemá imunitu. V Nemecku je podľa toho potrebné, aby sa dalo očkovať okolo 57 miliónov občanov

Problém je ale ten, že v Nemecku sa v žiadnom prípade (zatiaľ) nemieni nechať očkovať viac ako 45 percent, čo je asi len 36 miliónov. A toto percento sústavne klesá. Pred niekoľkými mesiacmi to bolo ešte 56 percent.

A tak sa musia použiť „zadné dvierka“, to znamená, že je potrebné vytvoriť sociálny tlak na tých, ktorí odmietajú očkovanie proti Covidu-19 a súčasne odmeniť rôznymi výhodami tých, ktorí sa nechajú ochotne alebo poslušne očkovať.

Na vytvorenie sociálneho tlaku je veľa možností.

V prvom rade treba ešte viac zintenzívniť šírenie strachu a paniky. Máme tu v tomto smere dokonca už pomoc: Sú tu už údajné mutácie Covidu a vyhlásenia systémových expertov, že je až o 70 percent nebezpečnejší ako pôvodný Covid. To by malo zvýšiť počet tých, ktorí sa dajú očkovať. Médiá môžu pomocť tým, že budú stigmatizovať tých, ktorí sa nedajú očkovať a označovať ich za nezodpovedných asociálov, ktorí sa ľahko môžu nakaziť a tak ohroziť iných.

Reštaurácie, hotely, letecké spoločnosti a podobne... a v krajnom prípade napr. aj železnice budú poskytovať svoje služby len tým, ktorí sa preukážu očkovacím preukazom.  To možno ďalej stupňovať a rozširovať v prípade potreby.

Toto všetko by štát mohol už vopred zakázať, ak by skutočne bol len za dobrovoľné očkovanie.

Samozrejme, že ale nie je!

Preto, keď je polovica a viac obyvateľstva proti očkovaniu, tak z obavy pred obrovskými demonštráciami a nepokojmi ide štát radšej pohodlnejšou a bezpečnejšou cestou „zadných dvierok“, aby tak dosiahol svoj cieľ.

Z tohto dôvodu sú dôležité takéto články, aby si ľudia uvedomili, že budú aj takto nepriamo donucovaní k tomu, aby sa dali „dobrovoľne“ očkovať.

V nemeckých systémových médiách sa už objavilo viacero článkov s titulkami „Ako dosiahnuť to, aby sa čo najviac ľudí dalo očkovať“

Veď ide aj o biznis – čím viac ľudí dostane vakcínu, tým viac miliard sa zarobí. Všetko samozrejme z daní občanov.

Ak štát tvrdí, že sociálny tlak na tých, ktorí vakcínu proti Covidu odmietajú, nemôže prekaziť, tak je to samozrejme lož, lebo môže vydať zákaz, aby sa pri vstupe do reštaurácie (a inde) kontrolovalo, či niekto bol očkovaný alebo nie.

Uzavriem tým, že ja sa v žiadnom prípade nedám očkovať. O mojich dôvodoch som už písal viackrát.

V tejto súvislosti ešte uvediem jedno veľké klamstvo z úst nemeckej ministerky Anji Karliczek (CDU).

V televízii povedala:

„Povolenie pripustenia vakcíny BioNTech-Pfizer na trh bolo udelené na základe toho, že  vyhovuje všetkým obvyklým a vysokým štandardom, na aké sme v Európe zvyknutí. Tejto vakcíne môžeme plne dôverovať.“

To nie je nič iné ako propagandistické klamstvo z úst ministerky, ktorá zabudla na to, že dokonca aj viacerí systémoví virológovia hovoria o niekoľkých neistých aspektoch pri nasadení tejto náhlivo a bez dostatočného testovania na trh vrhnutej vakcíny.

Najmä to, ako sa prejavia niektoré jej vedľajšie účinky, ktoré sa ukážu vždy až po niekoľkých rokoch, nevie a ani nemôže vedieť žiadny expert, lebo nebola dlhodobo testovaná!

Ako som už inde písal, tak expert virológ, profesor Stefan Hockertz tvrdí o vakcíne presný opak toho, čo ministerka Karliczek, a o.i zdôraznil, že  tu ide o experimenty na ľuďoch.