Vláda mešít v Nemecku – brzda integrácie je islam. Toto zlo je už aj na školách. Aj preto som podporil Nitriansku Deklaráciu

16.04.2018 12:05

Neželám si a nechcem, aby také pomery, ako ich tu opisujem, zavládli niekedy aj na Slovensku.

Kto píše v Nemecku kriticky o islame, tak je od prívržencov Merkel označený buď za rasistu alebo za nebezpečne netolerantného človeka. A ak je politikom, ako napr. Thilo Sarrazin z SPD, tak okamžite upadne do nemilosti.

Ten napísal v roku 2010 knihu Deutschland schafft sich ab – Nemecko sa zničí samo – kde sa vyjadril o islame a o islamskom terorizme kriticky, ale vecne a skvele argumentatívne. Reakcie na jeho knihu boli predovšetkým od politikov, či už vládnucích alebo opozičných, a to až na malé výnimky úplne katastrofálne a vyslovene represívne.

Kancelárka sa ironicky o nej vyjadrila, že za veľa nestojí. A Sarrazinova SPD sa zachovala voči svojmu členovi veľmi hanebne. Urobila tak proti všetkým pravidlám demokracie a proti vlastnej straníckej etike, ktorú hlása. SPD ho najprv bezdôvodne difamovala a chcela ho vylúčiť a zaviedla proti nemu disciplinárne konanie. A aj prevažná časť nemeckej verejnosti sa nechala zviesť politickými autoritami – v tom čase Merkel ešte užívala sympatie veľkej čast obyvateľstva – a usilovne autora diskreditovala. A aj médiá robili úplne tendenčne to isté.

Od tej doby sa ale mnoho zmenilo.

Veľká časť verejnosti konečne prekukla lži politikov a pochopila, že Sarrazin mal v mnohom pravdu.

Mnohí politici, ktorí vtedy Sarrazina odsudzovali a označovali za hanbu Nemecka, sa otočili o stoosemdesit stupňov a hovoria teraz to isté. Dokonca aj kancelárka prevzala niektoré jeho teźy. Nikto z nich sa mu však ani slovkom neospravedlnil za to, že ho pranierovali a „bičovali“. 

Dnes, keď je už neskoro, tak politici už prišli na to, že moslimom v Nemecku vládnu mešity a nie nemecký štát (ten je pre nich len nevyhnutné zlo), a tie nechcú integráciu svojich „ovečiek“. Čím menej sú moslimovia integrovaní, tým devótnejšie sú oddaní vládcom mešít.

Po vzore politikov, ktorí „prevrátili kabát“, už aj nemecké mainstreamové média urobili to isté. 

Pred niekoľkými dňami sa prihlásil o slovo Joachim Wagner, známy nemecký žurnalista (jeden z mála, ktorý mal odvahu sa postaviť proti utečeneckému merkelizmu) a dlhoročný korešpondent televízie ARD, ktorý počas troch rokov zozbieral o islame veľa neúprosných faktov, ktoré len potvrdzujú Sarrazina.

Tohto muža - a teraz, keď jej poriadne prihára aj vo vlastných radoch - sa za tvrdú kritiku islamu kancelárka neodváži ani jediným slovom difamovať. Ak toto nie je zbabelosť a pokrytectvo najvyššieho stupňa, tak lepší príklad ťažko nájsť.

Wagner viedol rozhovory s viacerými výskumníkmi procesov migrácie (v Nemecku už vznikol aj nový odbor „vedy“ Migrationsforschung, výskum migrácie) a so 65. učiteľmi na školách v Hamburgu, Dortmunde, Berlíne, Hanau a Norimberku. To, čo sa od nich dozvedel vynieslo na svetlo smutnú pravdu (o ktorej som písal v mojich článkoch na viacerých webových stránkach už pred niekoľkymi rokmi), ktorá je pre politikov, ktorí vychvaľovali pochybnú utečeneckú politiku kancelárky, veľmi nepríjemná.

Dva konkrétne fakty z jeho knihy:

Na berlínskych školách žiadajú rodičia moslimovia, aby bolo žiakom zakázané jesť gumové medvedíky, lebo želatína, z ktorej sa robia, obsahuje aj svinské mäso.

Na gymnáziu Albrechta Dürera v Berlíne žiadaju rodičia moslimovia zákaz triednych výletov počas ramadanu.

Obrovské a neriešiteľné problémy sú však pre riaditeľov škôl a učiteľov predovšetkým turecké konflikty, ktoré sú exportom Turecka na nemecké školy: Vražedná nenávisť medzi Turkami a Kurdami (v Nemecku žijú približne 2 milióny     Kurdov), agresívne potláčanie alevitov tureckými moslimami, a veľká neznášanlivosť prívržencov Erdogana s jeho odporcami. Normálne ľudské konflikty sú v týchto prípadoch extrémne preemocionalizované  obrovskou dávkou politických, etnických a religióznych aspektov a „riešia sa“ nebezpečnými bitkami, nezriedka aj za použitia nožov, palíc a iných tvrdých objektov.

Takéto zrážky sa množia na nemeckých školách a ohrozujú aj učiteľov a nejeden sa obáva o svoju bezpečnosť. Viaceré školy, dokonca už aj základné, si zabezpečili ozbrojených strážcov.

Politika tu absolútne zlyhala a učiteľov s týmito problémami nechala ľahostajne a nesvedomite celkom v „štichu“. Pokiaľ sa kancelárka ešte vznášala na vlnách sympatie väčšiny Nemcov, ktorí sa nechali oklamať jej „úžasnou ľudskosťou“ pri vyhláseni jej Willkommenskultur pri okázalom vítaní utečencov, tak sa učitelia báli o tom hovoriť.

Až teraz, keď existuje veľmi úspešná AfD a keď Merkel má kritikov už aj vo vlastných radoch, tak sa odvažujú otvoriť si ústa a hovoriť o dramatickej realite. Ale aj teraz väčšina z nich informuje verejnosť radšej len anonymne:

Na viacerých berlínskych školách je podiel žiakov z rodín migrantov 70 až 90 percent , pričom podiel moslimských žiakov sa pohybuje medzi 75 až 86 percent.

Učitelia prezradili aj fakt, ktorý by Merkel a jej posluhovači nepriznali nikdy – čím vyšší je podiel žiakov s migračným pôvodom, tým viac klesá intelektuálna úroveň tried, kde to tak je.

Kultúrna integrácia väčšiny moslimov v Nemecku totálne stroskotala a budúcnosť bude v tomto smere ešte horšia – ľudovo povedané Nemecko čoraz viac hlúpne. Islam a explozívne narastajúca kriminalita, úmerne stúpajúca s prílevom  utečencov ho znútra rozložia.

 

Slováci nepripustite nikdy podobné pomery na Slovensku – podporte aj vy Nitriansku deklaráciu.

 

Nitrianska Deklarácia 

 

28. März um 20:31

 

Vážený pán Roman Bednár,

 

Tento list dostali stovky našich podporovateľov. Pod strategickú tézu suverenity sa začína zjednocovať pre - národná scéna slovenských subjektov. Veríme že naša spoločná snaha dosiahne svoj cieľ.

S pozdravom Ing. Jozef Šedovič

 

Vážení signatári Nitrianskej deklarácie,

·         Dovoľte nám v mene iniciátorov Nitrianskej deklarácie, aby sme sa vám touto cestou poďakovali za jej podporu a pochopenie významu suverenity. Všetci, ktorí ste adresátmi nášho e-mailu, ste sa stali spolusignatármi Nitrianskej deklarácie. Toto nie je dokument na jedno použitie, je to začiatok procesu obnovy a udržania  našej štátnej suverenity, o ktorú musíme všetci neúnavne zápasiť. Všetky tzv. mienkotvorné médiá Nitriansku deklaráciu úspešne odignorovali. Šírme ju preto elektronicky medzi svojich priateľov, známych, medzi všetkých na ktorých máme dosah. Je to prvá veľká úloha, ani jedno podporné vyjadrenie nebude zbytočné. Znovu pre vás pripájame: https://www.nitrianskadeklaracia.sk/

 

·         Všetci platíme koncesionárske poplatky verejnoprávnej slovenskej televízie. Z toho dôvodu v mene všetkých signatárov navrhujeme, aby tí z vás, ktorí v tom vidia zmysel, každý osobne, požiadal RTVS o prípravu nedeľnej diskusnej relácie na tému Nitrianskej deklarácie. Elektronicky je to možné cez priložený e-mail: press@rtvs.sk prípadne listom na generálneho riaditeľa: PhDr. Jaroslav Rezník, Rozhlas a televízia Slovenska, Mlynská dolina, 845 45 Bratislava. Hovorcami Nitrianskej deklarácie sú Štefan Pavlov a Peter Švec.

 

·         Autori poslali text deklarácie poslancom NR SR. Drvivá väčšina poslancov NR SR zatiaľ nemala odvahu Nitriansku deklaráciu podpísať a verejne sa k podpore prihlásiť. Je to o to významnejšie, že predovšetkým oni s dôverou voličov by mali štátnu suverenitu Slovenskej republiky zo všetkých síl obhajovať. Nemienime ich prosiť, ba ani žiadať o podporu. Je to teraz iba na nich, a pri voľbách  na nás ,na voličoch.

 

·         Ak uznáte za vhodné, prečítajte si rozhovory s osobami, ktoré sa podieľali na vzniku druhej slovenskej štátnosti činnosťou a aj hlasovaním v parlamentoch. Odkazujeme vás na nasledujúce linky:

 

https://www.hlavnespravy.sk/nitrianska-deklaracia-retrospektiva-suvislosti/1304616

 

https://www.hlavnespravy.sk/dvadsatpat-rokov-spomienky-pripomienky/1301952

 

https://snn.sk/news/slovensko-je-uspesny-pribeh-s-niektorymi-ale/

 

https://snn.sk/rubriky/rozhovory/rozhovor-tyzdna/

 

P.S.:

Pre vašu informáciu, medzi prvými podporovateľmi Nitrianskej deklarácie bol aj náš veľký literárny dejateľ pán Roman Bednár, ktorý žije v Nemecku. Z jeho diela srší oddanosť svojej domovine, múdrosť, odvaha a pravda. Pre tých, ktorí nepoznáte jeho dielo prikladáme LINK na ktorom si veľkú časť z jeho myšlienok a postojov môžete prezrieť: https://www.roman-bednar.com/

 

S úctou

Za iniciátorov Nitrianskej deklarácie

Jozef Šedovič, Peter Švec a Štefan Paulov