Virológ Bossche: Ľudstvu hrozí katastrofa, ak WHO nezastaví celosvetové očkovanie!

13.04.2021 23:17

Renomovaný virológ a špičkový expert na vakcíny, ktorý aj mnoho z nich vyvíjal, Geert van den Bossche naliehavo varuje WHO, že celosvetové masové očkovanie proti korana-vírusu spôsobí globálnu katastrofu obrovských rozmerov!

V otvorenom dlhom, vysoko odborne koncipovanom liste žiada WHO o okamžité zastavenie očkovania, inak ľudstvo zaplatí za to enormnú cenu.

Poznám veľa odborných článkov a rozhovorov tohto vynikajúceho odborníka, i obsah listu, ale tu pochopiteľne len stručne niečo z toho, čo  v tejto veci viem a poznám.

Najdôležitejšie fakty:

Ak WHO  nestopne očkovanie, tak sa len posilnia oveľa infekčnejšie varianty Covidu 19 a napokon spôsobia masové zomieranie.

O.i. v liste van den Bossche píše (pracoval napr. pre Novartis-GlaxoSmithKline, Gavi):

„Nie som vôbec odporcom rozumného očkovania a ako vedec píšem pravidelne do odborných magazínov. V tomto prípade sa ale obraciam výnimočne aj na širokú verejnosť, lebo zdravotné úrady pripustili, že vakcíny sa očkujú spôsobom, ktorý ohrozuje zdravie verejnosti.

Ako angažovaný virológ a expert pre vakcíny a očkovanie sa v tejto záležitosti bezpodmienečne musím vyjadriť aj pred verejnosťou, a to predovšetkým preto, lebo v tomto prípade boli úplne odignorované dôležité vedecké poznatky. A súčasná mimoriadne kritická situácia ma doslova núti vyslať niečo ako núdzové volanie pre celý svet.“

Tento brilantný expert pripomína, že nekritizuje vakcínu ako takú a k tomu hovorí:

„Nasadiť treba ale vždy správnu vakcínu na správnom mieste. A v žiadnom prípade nesmieme očkovať milióny ľudi.“

Van den Bossche tvrdí – a kto rozumie virológii, ten s ním bude súhlasiť – že očkovanie proti korone takpovediac uprostred pandémie spôsobí to, že vírus sa stane ešte viac nákazlivým. To značí, že rezistencia vírov voči vakcínam sa bude zvyšovať. A masové očkovanie ľudstva proti korone spôsobí s najväčšou pravdepodobnosťou to, že mutované víry preľstia imunitný systém a vakcíny stratia svoj účinok.

Napokon sa podľa Bosscha z relatívne kontrolovateľného korona víru stane nekontrolovateľné monštrum. Profylaktické vakcíny by sa nemali nikdy nasadzovať v populáciách, ktoré sú práve vystavené značnému „infekčnému tlaku“. Bossche hovorí, že to je predsa základný poznatok vakcinológie a práve ten sa teraz celosvetovo zanedbáva.

Zároveň ostro kritizuje Lockdowny a je pre neho nepochopiteľné predovšetkým to, že politka zakazuje kontaky aj mladým ľuďom, ktorí majú veľmi dobrý imunitný systém a nie sú rizikovou vrstvou obyvateľstva.

Van den Bossche varuje aj pred tým, že masové očkovanie počas pandémie zničí imunitné systémy veľmi mnohých.

Veľmi sa hrozí najmä toho, že k zničeniu a či silnému poškodeniu imunitných systémov príde ale aj u mnohých, ktorí sa nedajú očkovať, a to preto, lebo očkovaní budú „odovzdávať“ zmutované víry aj neočkovaným, až napokon príde k ťažkej globálnej zdravotnej kríze.

A potom bude situácia vo svete oveľa katastrofálnejšia, ako by bola, ak by sme nechali prebehnúť pandémiu prirodzeným spôsobom. V najhoršom prípade sa dokonca môže stať to, že vrodená imunita sa celkom stratí!

Van den Bossche zdôraznil, že na všetko čo tvrdí bolo predložené dostatočné množstvo vedeckých dôkazov, ale žiaľ tí, ktorí majú moc, ich ignorovali.

WHO na jeho otvorený list dosiaľ mlčí – veď jeho argumenty ohrozujú miliardové zisky tých, ktorí chcú bezpodmienečne a za každú cenu očkovať každého človeka na svete.

Ja som už v priebehu pandémie naisal viacero článkov, kde som v mnohom argumentoval podobne ako Bossche.

Napríklad môj článok z decembra 2020: Prečo sa nedám očkovať