Viedenská polícia pátra po mužovi, ktorý napadol dve ženy s rozbitou fľašou

27.07.2019 22:25

Muž orientálneho výzoru, vo veku okolo 30 rokov, zaútočil bez najmenšieho dôvodu na dve ženy.  Stalo sa tak pred niekoľkými dňami vo večerných hodinách vo Viedni v Humboldtovom parku.

Najprv si vyhliadol 40 ročnú ženu, ktorú napadol od zadu a spôsobil jej viaceré rezné rany na šiji. O niekoľko minút neskôr zaútočil na mladú tehotnú ženu, ktorá kráčala oproti nemu. Tej vrazil viackrát do hrude rozbitú fľašu, z ktorej vyčnievali ostré špicaté kusy skla. Žena sa celá zakrvavená zrútila na zem. Následne páchateľ ušiel.

Polícia LPD Wien vyhlásila po ňom okamžité pátranie. Zatiaľ bez výsledku. A to napriek tomu, že sa jej podarilo z kontrolnej kamery získať fotku kriminálnika.

Polícia uverejnila vo viacerých rakúskych médiách k tomuto brutálnemu prípadu nasledovný text:

Am Abend des 16. Juli 2019 verletzte im Humboldtpark in Wien - Favoriten ein unbekannter Täter zwei Frauen unabhängig voneinander mit einem spitzen Gegenstand schwer. Nach Auswertung von Überwachungskameras konnte das Bild eines Tatverdächtigen gesichert werden.

Die Wiener Polizei ersucht um sachdienliche Hinweise (auch vertraulich) zur Person des Verdächtigen oder zu seinem Aufenthaltsort an das Landeskriminalamt Wien unter der Telefonnummer 01 / 31310 Durchwahl 33800.

Už len dodám nasledovné:

Politici Berlína a Bruselu nás nútia pod maskou solidarity s ilegálnymi migrantami akceptovať výmenu etnik v Európe a hovoria o historicky jedinečnom experimente, kedy sme svedkami – za čo máme byť vďační, že môžeme byť jeho učastníkmi – ako sa mení naša monoetnická a monokultúrna spoločnosť na multietnickú.

Zamlčujú nám ale, že v tomto experimente sme my Európania len pokusnými králikmi v laboratóriu týchto politikov. A pri experimentoch s králikmi je bežné, že mnoho z nich musí obetovať svoj život za vyššie ciele.

Sme ochotní takej obety pre vyššie ciele týchto politikov?