Vie najlepšie, čo ženy chcú: Merz?Scholz?Lindner?Habeck?Baerbock? Nie! Vie to Wagenknecht! Preto ju chce voliť čoraz viac Nemiek

22.02.2024 15:58

Zakladateľka strany BSW Sahra Wagenknech svojou politikou a najmä svojou mierovou politikou priťahuje čoraz viac žien. Právom sa preto vynára otázka:

 

Stane sa boj o politickú budúcnosť Nemecka, ktorý sa v krajine prejavuje čoraz intenzívnejšie - a to najmä, čo sa týka konfliktu na Ukrajine - súbojom pohlaví?

 

Prieskumy ukazujú:

 

Muži sú v AfD veľmi výrazne zastúpení. Ženy sú na druhej strane v aliancii Sahra Wagenknecht zastúpené častejšie.

 

Je teda strana ex-ľavicovej ikony Wagenknecht – političky žensky atraktívnej a političky neobyčajne múdrej, rozvážnej a intelektuálne výnimočnej - „stranou pre ženy“?

 

Hovoria o tom čísla:

 

AfD má v posledných prieskumoch  Inštitútu INSA 20,5 percenta všetkých hlasov. Tento podiel je výrazne vyšší u mužov: 24 percent chce voliť AfD. Čo sa týka žien, pravicová AfD svojou politikou si získala 17 percent žien.

 

Obrázok je opačný pre stranu BSW, Wagenknecht (7,5 percenta zo všetkých voličov – hoci existuje len niekoľko málo týždňov!). Jej stranu by volilo 9 percent žien a 6 percent mužov.

 

AfD už od jej založenia volilo viac mužov ako žien,“ hovorí šéf INSA Hermann Binkert.

 

Strana Wagenknechtovej je vo vnímaní voličov stredoľavicovou stranou, ktorá má ale výraznú konzervatívnu črtu, je proti NATO a proti globalizmu elít a je za dohodu s Ruskom a s Putinom. BSW má aj silnú afinitu k ženám.

 

V každom prípade má nová strana BSW veľký potenciál a samotná Wagenknecht spája v sebe toľko skvelých vlastností, že sa jej v tom smere ani len nepribližuje žiadny nemecký politik a už vonkoncom žiadny z vládnej koalície.

Spomeniem len niektoré z tých vlastností:

 

Je výbornou a fundovanou rétoričkou, je neobyčajne sčítanou intelektuálkou, má obsiahle znalosti o Východe i o Západe. Je „nepolepšiteľná“ idealistka, ale s veľkým zmyslom pre pragmatizmus a pre racionálne. Vyniká aj skvelou pamäťou a má veľmi blízko aj k umeniu a kultúre. To stačí, aj keď by som mohol v tom pokračovať ďalej.

 

A na záver ešte niečo k jej výzoru a k jej správaniu.

 

Hoci je mimoriadne atraktívna ako žena a oblieka sa nápadne (červená je jej obľúbená farba), nikdy však nie výstredne, ale vždy vkusne, tak nikdy tento svoj výzor nenasadzovala ako účinnú zbraň ženy. Kto ju dobre pozná, ten vie, že niečo také je hlboko pod jej úroveň.

 

Ona má k dispozícii iné veľmi skvelé zbrane, okrem iného aj tieto:

 

Mimoriadne schopný rozum, výbornú výrečnosť, presvedčivu silu svojich argumentov, dar veľmi príjemného hlasu, ktorý sa skutočne dobre počúva.