Veľmi zlá správa pre spermie: Cola znižuje schopnosť plodenia

28.08.2018 22:03

To, že pitie nápoja Cola poškodzuje naše zuby a spôsobuje karies a že posúva našu telesnú váhu smerom dohora, to je už dávno všeobecne známy fakt. Napriek tomu veľká časť ľudstva doslova holduje Cole. Mnoho ľudí nepije takmer nič iné, len Colu. Sú ľudia, ktorí denne vypijú až dva litre tohto nechutného, presladeného a vyslovene škodlivého nápoja.

Písal som už pred dvadsiatimi rokmi v mojej knihe Tajomstvo „večnej“ mladosti aj o jeho ďalších škodlivých účinkoch na organizmus.

Už vtedy som tvrdil aj to, že chémia Coly je extrémne nebezpečná a že pravidelné pitie tohto nápoja spôsobuje veľmi rozsiahle zabíjanie mužských spermií, a to v takom množstve, že podstatne znižuje možnosť splodenia potomka.

Ja osobne som Colu nepil nikdy, pre mňa bola jej chuť vždy protivná a doslova odporná. A to už vtedy, keď som ešte nemal nijaké odborné poznatky o jej negatívnych účinkoch. Vždy som pil len ovocné šťavy, minimálne sladené a minerálku alebo vodu.

Kto sa chce spoľahlivo a bezpečne stať otcom rodiny, ten by si mal poriadne rozmyslieť, či bude aj naďalej piť Colu

Môj dobrý inštinkt, ktorým som sa vyznačoval od detstva, ma vždy ochraňoval pred nebezpečím, čo bolo veľmi dôležité, lebo som vyrastal bez matky. Na druhej strane ma často priviedol do konfliktov s dospelými i s učiteľmi, lebo mnohokrát ma viedol k tomu, aby som sa vzoprel proti obvyklým radám a iracionálnym odporúčaniam dospelých autorít, ktoré som nikdy nebral vážne, keď som usúdil, že nevedia, prečo niečo tvrdia a že len dôležito opakujú to, čo počuli od iných, ktorých uznávali ako autority.

To je problém veľkej časti Slovákov, že nerozmýšľajú sami za seba, lebo nedôverujú vlastnému rozumu, ale len opakujú to, čo počuli od iných. Ja som bol od malička neposlušné a rebelské dieťa a práve to ma posunulo v myslení a poznávaní nesmierne ďaleko.

Po malom odbočení ale späť ku speriám a Cole. Lekári-vedci z univerzitnej kliniky v Kopenhagene vykonali vyšetrovania a analýzu spermíi u viac ako 10 0000 mužov, ktorí Colu buď nepili vôbec, alebo len veľmi zriedkavo a výsledky potom porovnali s tisíckami mužov, ktorí ju pili pravidelne.

Zistili, že počet spermií v druhom prípade bol u mužov redukovaný až o 45 a viac percent. Vyjadrené inakšie: v jednom mililitre ejakulátu ovplyvneného Colou bolo len 30 miliónov spermií. V ejakuláte mužov, čo nepili Colu, bolo v jednom mililitre ejakulátu až 60 miliónov týchto úžasných malých „bičíkovcov“.

V súvislosti s plodením a so sexom a s pitím Coly je tu ale ešte niečo pre mužov (a nepriamo aj pre ženy) veľmi závažné

Vedci zistili, že nadmerné pitie Coly zapríčiňuje aj poruchy erekcie a v niektorých prípadoch dokonca aj impotenciu. Chemické zloženie Coly totiž ovplyvňuje negatívne všetky fyziologické aspekty, ktoré erekciu podmieňujú.