Veľká demonštrácia proti zmluve WHO vo Viedni – Rakúšania odmietajú podriadiť sa jej rozkazom

12.10.2023 23:07

V Rakúsku sú vláda a parlament už blízko toho, aby natrvalo presunuli základné ústavné právomocí na Svetovú zdravotnícku organizáciu. Ak sa tak stane, tak Rakúsko a ľudia žijúci v Rakúsku stratia navždy podstatné aspekty svojej suverenity.

 

Možné účinky takýchto zásahov sú dobre známe: Lockdowny obmedzenie prístupu, povinné očkovanie, cenzúra a prísne kontroly. Toto upravuje nová verzia medzinárodných zdravotných predpisov.

 

Občania Rakúska sa však vehementne bránia proti tomu, aby ich politici absolútne nedemokratickým spôsobom, takpovediac ako samozvaní autokrati, odovzdali občianske práva všetkých Rakúšanov tyranskej globalistickej WHO. Mimochodom, to isté čaká všetky štáty EÚ.

 

Najbližšiu sobotu, 14. októbra, bude vo Viedni ďalšia demonštrácia proti povinnej zmluve WHO, ktorú chce podpísať rakúska vláda.

 

Už 1. októbra vyšli vo Viedni do ulíc desaťtisíce ľudí, aby protestovali proti zrušeniu základných a ľudských práv prostredníctvom pandemickej zmluvy WHO a zmeny Medzinárodného zdravotného poriadku.

 

Zorganizovala to iniciatíva vedená lekárkou Mariou Hubmer-Mogg. Vystúpilo množstvo rečníkov.

14. októbra sa uskutoční ďalšia demonštrácia „proti zdravotnej diktatúre“. Zhromaždenie sa začína o 13:00 na Heldenplatz, pochod je naplánovaný na 15:00.

 

Tentoraz protest organizuje Hannes Brejcha a jeho iniciatíva „Fairthink“. Medzi prednášajúcimi budú člen Národnej rady FPÖ Gerald Hauser a autorka a žurnalistka Andrea Drescher so svojou iniciatívou www.mehr-wissen.info, ktorá poskytuje informácie o plánoch WHO.

 

Členské štáty OSN, najmä EÚ, majú v úmysle podpísať „Globálnu pandemickú zmluvu“ a rozšírenie „Medzinárodných zdravotných predpisov“ v roku 2024.

 

Po podpísaní suverénne krajiny odstúpia svoje právomoci v prípade pandémie alebo inej medzinárodnej „núdzovej situácie“, ako napríklad „globálne prehriatie“ na WHO.

Podľa zmluvy bude mať generálny riaditeľ WHO právomoc vyhlásiť globálnu „núdzovú situáciu“ a presadiť opatrenia na reakciu.

 

Napríklad, ak by WHO vyhlásila „klimatickú núdzovú situáciu“, tak táto nevolená byrokratická organizácia by mala právomoc vynútiť blokádu a prinútiť ľudí na celom svete, aby zostali vo svojich domovoch, aby tak údajne „bojovali proti globálnemu otepľovaniu“. WHO by mala tiež právomoc zaviesť povinné očkovanie alebo predpisovať užívanie určitých liekov.

 

Ako súčasť zmluvy by WHO mala dostať aj právomoci globálnej cenzúry, ktoré by mali prednosť pred základnými právami v Charte ľudských práv a ústavách jednotlivých krajín.

 

Larry Gostin, ktorý vedie Collaborating Center WHO v americkom Georgetowne, nedávno v rozhovore prezradil, ako bude organizácia cenzurovať nesúhlasné názory a „falošné“ myšlienky na internete. Gostin hrá kľúčovú úlohu v zákulisí rokovaní o pandemickej dohode.