Veľká Británia: Päťnásobne viac korona úmrti medzi dvakrát očkovanými ako medzi neočkovanými

13.11.2021 23:44

Túto informáciu nemožno objaviť v žiadnom nemeckom, francúzskom ani rakúskom mainstreame a veľmi pravdepodobne ani v žiadnom inom západoeurópskom  mainstreame.

Je však uvedená na webovej stránke britského zdravotného úradu UK Health Security Agency a len potvrdzuje to, čo systémoví virológovia a systémoví politici „nechcú“ vedieť, a či lepšie povedané, čo verejnosti zamlčujú.

To je žiaľ tá realita, že účinnosť vakcín proti korone je nedostatočná. Je tam na webe uvedené, že vo vekovej kategórii nad 50 rokov zomrelo na koronu päťkrát viac ľudí, ktorí obdržali dve dávky korona vakcíny, ako zomrelo na koronu tých, ktorí sa nedali očkovať

Správa uvádza aj to, že rýchlo narastá počet tých, u ktorých prišlo k prelomeniu očkovania. Platí to pre všetky vekové kategórie pre tých, ktorí boli zaočkovaní dvakrát.

V priebehu len jedneho mesiaca zomrelo na koronu 2683 osôb nad 50 rokov, ktoré boli už dvakrát zaočkované. V tom istom čase v tej istej vekovej kategórii zomrelo na koronu 511 neočkovaných osôb.

Veľmi pravdepodobne núti práve z tohto dôvodu britská vláda staršie ročníky, aby sa dali zaočkovať aj po tretí raz.

Konkrétne ich k tomu naliehavo vyzýva britský minister zdravotníctva  Sajid Javid. Hrozí, že ak tak neurobia v každom prípade tí, ktorí sú starší ako 65 rokov, tak že budú kompletne vylúčení z účasti na verejnom živote, so všetkým čo k tomu patrí a že dokonca nebudú smieť používať ani vlaky a ani miestnu dopravu.