Vedci varujú pred krvnými transfúziami od darcov očkovaných vakcínami proti Covidu

21.03.2024 17:36

Japonskí vedci publikovali štúdiu naliehavo varujúcu pred rizikami spojenými s používaním krvi na transfúzie od ľudí, ktori boli očkovaní vakcínami proti Covidu. Tvrdia tiež, že aj zdravotnícki pracovníci musia byť na tieto riziká bezpodmienečne upozornení.

 

„Zdravotné škody spôsobené genetickým očkovaním sú už teraz mimoriadne vážne a je najvyšší čas, aby krajiny a príslušné organizácie spoločne podnikli konkrétne kroky na identifikáciu, kontrolu a elimináciu rizík,“

zdôraznili japonskí vedci.

 

Štúdia Jun Ueda a kolektív bola publikovaná už ako predtlač s názvom

 

„Obavy týkajúce sa transfúzií krvných produktov získaných od príjemcov genetickej vakcíny a návrhy špecifických opatrení“

 

Injekcie, ktoré používajú modifikovanú mRNA kódujúcu spike proteín a lipidové nanočastice ako dodávací systém, viedli k trombóze a následnému kardiovaskulárnemu poškodeniu po očkovaní.

 

Súvisia aj s rôznymi chorobami postihujúcimi všetky orgány a systémy vrátane nervového systému.

 

Na základe týchto správ a množstva dôkazov, ktoré vyšli najavo vďaka ich práci, výskumníci z Japonska upozorňujú lekárov na rôzne riziká spojené s krvnými transfúziami s použitím krvi kontaminovanej mRNA.

 

Teraz žiadajú, aby bolo pozastavené používanie krvi od ľudí, ktorí dostali injekcie mRNA proti Covidu. Ako však vedci zistili, problém sa netýka len krvi.

 

Vedci varujú zdravotníkov:

 

"Treba tiež zdôrazniť, že tu diskutované problémy sa týkajú všetkých transplantácií orgánov, vrátane transplantácií kostnej drene, a nielen krvných produktov."