V Stuttgarte zúrila vojna migrantov proti Nemecku! Teraz luhá mainstream i politici!

22.06.2020 23:45

Kto to prekrúca – ten luhá! Dokonca SPD v Bádensku-Württembersku hovorila o tom, čo sa udialo, ako  o scénach z občianskej vojny. Milióny občanov už v internete videli, kto viedol túto vojnu. Prevažná časť bojovníkov, ktorí v noci terorizovali Stuttgart mala očividne migrantský pôvod – turecko-arabský.

Okrem toho existujú videá, na ktorých vidno, ako cez centrum Stuttgartu tiahnu hordy mužov a kričia „Alahu  akbar“. Médiá a politici napriek jednoznačným faktom, ktoré hovoria, kto boli títo zločinci, ich prekrúcajú.

Napríklad primátor Stuttgartu, Zelený Fritz Kuhn, tvrdil, že išlo len o udalosti, aké robia ľudia oslavujúci teplú letnú noc. Zároveň politické a mediálné elity doslova v panike vymýšlali klamstvá v zmysle, že „vojnu“ vyvolala akási neidentifikovateľná Party, že to boli z veľkej časti osoby z tzv. Party- a Eventscény. Popri Kuhnovi je za to, čo sa v Stuttgarte udialo v noci z 20.6. na  21.6. politicky zodpovedný aj krajinský ministerský predseda, tiež Zelený Winfried Kretschmann (kde vládnu Zelení a Ľavica tam sú migranti v situácii ako prísne chránený druh zvierat).

V Zelenej spolkovej krajine si polícia musí dávať obrovský pozor pri svojich zásahoch proti migrantom, len aby nedajbože neurobila niečo „zlé“. A aj keď nič také neurobí, tak Zelení si vždy niečo nájdu a políca sa potom „má po chlebe“.

Nenávisť voči polícii v USA, ktorá sa rozpútala pri tzv. antirasistických pochodoch po smrti Floyda, preskočila aj do Nemecka a Zeleno-Ľavicové štruktúry ju vďačne prebrali a šíria v Nemecku.

Ako hovorí Stefan Schubert, tak je intenzívne prezentovaná aj v médiách ako ARD, ZDF, Spiegel, Zeit a Süddeutsche, ktoré ochotne poškodzujú meno celej nemeckej polície, čo bude mať trvalé negatívne následky.

Vo včerajšom mojom článku o stuttgartskej noci som písal o paralelách medzi kolínskym Silvestrom, keď migranti znásilňovali a  obťažovali ženy pred najväčším kresťanským chrámom Nemecka a medzi udalosťami v Stuttgarte.

To isté teraz povedal Schubert.

Podľa informáciíi viacerých stuttgartských občanov (ako ich od nich obdržali niektoré krajinské médiá), zhromažďovali sa už celé týždne večer a v noci stovky mužov v Stuttgarter Schlossgarten, v centre mesta, kde konzumovali alkohol, drogy a obťažovali aj ženy. Podľa výpovedí svedkov išlo prevažne o utečencov z moslimských krajín. Zeleno-Ľavicoví reprezentanti mesta z dôvodov politickej korektnosti voči tomu neprejavili nijakú reakciu a rasovou hystériou zneistení policajti nechávali migrantov radšej na pokoji.

A tak tí dobre vediac o tom, že v Nemecku sú chránenou „rasou“, ktorá nemá najmenší rešpekt pred políciou vyvolali „vojnu“ proti Nemecku.

Stefan Schubert sa „zadivene“ a výsmešne pýta, ako je možné, že niekoľko stovák policajtov po niekoľkohodinovom boji s divokou zberbou zatklo len 24 „banditov“. Nesmeli viacerých? Mainstream potom urýchle  a veľmi nápadne (podozrivo) šíril správu, že polovica z nich boli Nemci, ale pritom nezdôraznil, že to boli etnickí Nemci, takže vec je jasná. Minimálne milión moslimov a moslimských migrantov už má nemecké občianstvo!

Potom čo sa vStuttgarte udialo, by sa „patrilo“, aby okamžite odstúpil policajný prezident Franz Lutz i krajinský minister vnútra Thomas Strobl (CDU), ktorý, to sa zmieňujem len mimochodom – má za manželku najstaršiu dcéru  prezidenta Bundestagu Wolfganga Schäubleho (CDU).

Stuttgart je len začiatok, pokračovanie bude nasledovať – a dokončenie príde potom, keď už budú mať občianstvo všetci migranti a budú voliť svojich „patrónov“ Zelených a tí budú vládnuť na čele so Zeleným kancelárom v Zelenom Deutschlande!