V roku 2022 sa vo Francúzsku stane prezidentom moslim

07.06.2018 22:31

Akonáhle prezident-moslim prevezme moc v Elizejskom paláci, tak zavedie do ústavy ako najvyšší  zákon šariu. Najväčší štát EÚ sa tak stane islamskou diktatúrou. Francúzsko  sa stane islamskejším štátom ako nejeden tradičný islamský štát, napríklad Tunis či Egypt.

Ako bude niečo také možné?

Taká realita je už teraz veľmi pravdepodobná vďaka politikom v Berlíne i Paríži, vďaka Merkel.

Písal som o tom v mnohých článkoch i v mojich politicko-religióznych analýzach od roku 2015.

Túto pre (takmer) všetkých kresťanov, ale aj pre niekoľkých tolerantných moslimov desivú predstavu, ale zároveň aj veľmi realistickú víziu blízkej budúcnosti Európy opísal skvelým a pozoruhodne znaleckým spôsobom v štýle veľkých prorokov Starého Zákona,  francúzsky autor  Michel Houellebecq vo svojom románe.

Vydal ho hneď po vypuknutí utečeneckej krízy v roku 2015.

Samozrejme, hneď bol atakovaný a doslova stavaný na pranier ako rasista  a najväčší nepriateľ islamu. Politici typu Merkel a strany Zelených v Nemecku ho démonizovali a vylievali na neho „vedrá špiny“.

A teraz odrazu (keď nejeden z nich už otočil kabát) bola jeho vynikajúca kniha dokonca sfilmovaná a nemecká ARD – ktorá v mene Merkel vytrvalo ešte donedávna útočila na každého, kto si dovolil vecne kritizovať islam a zločineckých migrantov –  film tento týždeň odvysielala vo večernom programe.

Jeho názov je Unterwerfung,

preložím to ako Poroba (v tomto prípade absolútne podriadenie sa islamu).

Krátko k obsahu:

Vo Francúzsku v dvadsiatych rokoch čoraz viac silnie vplyv Front National a etablované strany – ktorých moc sa rýchlo vytráca - tomu chcú za každú cenu zabrániť. Preto začnú podporovať moslimského kandidáta, ktorý vystupuje veľmi umiernene a už má za sebou pochopiteľne aj všetkých francúzskych moslimov a aj početných kresťanov, nespokojných s politikou Macrona.

Keď ale krátko pred prezidentskými voľbami títo naivní politickí „kšeftári“ zbadajú, že mu naleteli, a že odrazu odhodil rúcho baránka a ukázal sa ako pravý a  nesmierne dravý moslimský vlk, tak už bolo neskoro a Mohamed Ben Abbes sa stal francúzskym prezidentom s absolútnou mocou. Okamžite vyhlásil diktát šarie.

Tieto riadky treba odporučiť aj naivným (a či vypočítavým) slovenským politikom, ktorí už pracujú na tom, aby Slovákom zariadili u Mutter Merkel, aby súhlasila s ich tzv. regulovanou migráciou.

Musím sa len (trpko) smiať – aj Nemcom bola po katastrofe s neregulovanou migráciou sľubovaná regulovaná migrácia, ale dodnes neexistuje – migruje sa veselo ďalej a chaos v Nemecku rastie a rastie. Migračné vraždenie, znásilňovanie a tisícky ďalších deliktov sa množia. Polícia a justícia sú bezmocne bezzubí. Posledným príkladom zločineckého zlyhania migračnej politiky kancelárky je znásilnenie a zavraždenie 14 ročnej Nemky dvoma moslimskými utečencami vo Wiesbadene. Tu zlyhala aj polícia a justícia - bolo možné predísť tomuto strašnému zločinu.

Aj francúzski politici v románe Houellebecqa boli naivne presvedčení, že Ben Abbesa budú môcť „regulovať“ podľa vlastných predstáv. Napokon ale on „zreguloval“ ich.

Podobne sa prepočítali konzervatívne politické strany Nemecka, ktoré vyniesli na vrchol moci Hitlera (aby pre nich skonsolidoval nervózne a búriace sa Nemecko), pričom boli presvedčené, že ho potom, keď im poslúži, poľahky odstavia.

Bolo to najväčšie idiotstvo nemeckej politiky!

A v súčasnosti sa opakuje opäť, aj keď v inej rovine!