V Rakúsku a Nemecku bol zavedený pojem: Pandémia nezaočkovaných. Je to propagandistická lož!

04.09.2021 23:53

Ľudia, ktorí nemajú vedomosti a ktorým chýba aspoň základné poznanie z genetiky, biochémie, virológie veľmi rýchlo uveria autoritám čokoľvek. Preto nedokážu sami realizovať o čo v skutočnosti ide politike pri tzv. korona-kríze.

V tomto konkrétnom prípade sa týmto trikom a či podvodom má zosilniť tlak (vydieranie) tých, ktorí odmietajú očkovanie proti korone. Okrem toho to slúži ďalšiemu prehĺbeniu rozdelenia spoločnosti, a to je už naozaj potom diabolský úmysel. Lebo niečo také môže (a aj bude) roztrhať priateľstvá a či dokonca narušiť rodinné súdržnosti, skrátka ide o úmysel poštvať tých „dobrých“ (zaočkovaných) proti tým „zlým“ (nezaočkovaným).

O tzv. pandémii nezaočkovaných už hovoria aj viacerí rakúski a nemeckí politici a následne to potom šíria mainstream médiá.

 

V  Rakúsku propaguje toto lacné klamstvo napr. ministerka poľnohospodárstva Elisabeth Köstinger. Vyjadrila sa tak o.i. pre Oe24.TV.

V Nemecku to isté hovorí ministerka justície Christine Lambrecht.

Klamstvo tejto výpovede spočíva v nasledovnom fakte a či triku, o ktorom verejnosť nič nevie:

Po dobu štyridsať dní po očkovaní platia očkovaní ako nezaočkovaní a až potom sú oficiálne vedení ako očkovaní. Tí z očkovaných,  ktorí počas štyridsať dní po obdržaní vakcíny dostanú koronu, sú označovaní za koronou postihnutých nezaočkovaných, a tak„pomáhajú“  vytvoriť bájku o pandémii nezaočkovaných.

 

Trik (klamstvo) s pandémiou nezaočkovaných vyšiel najavo v Kalifornii. Tam očkovaných po strate ochrany poskytovanej vakcínou, keď potom dostali koronu zaradili do počtov nezaočkovaných, a tak sa „vyrobila“ pandémia nezaočkovaných.

V Rakúsku použili tú istú metódu. Rakúska AGES  (Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit) definovala na svojej webovej stránke (pdf-verzia z 31. augusta) dĺžku trvania ochrany vakcín proti korone. V  príslušnom texte nemožno nájsť nič, čo by poukazovalo na použitie zmieneného triku.

Napriek tomu bol použitý, lebo ak niekto nazrie do webcache agentúry AGES, tak objaví inú verziu a síce z 3. augusta. A skutočne, v tejto je „priznané“, že všetci očkovaní, ktorí boli zaočkovaní vakcínami BionTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca od okamihu prvej dávky až do doby 7 dní po druhej dávke (to je až 40 dní) sú považovaní ako nezaočkovaní a preto sú (podvodne) zaradení do nesprávnej kategórie.

Tým sa ale úmyselne zatajuje, že ak sa v tom čase (40 dní) nakazia koronou a sú liečení, prípadne sú ošetrovaní na JIS-ke a či dokonca zomrú, tak že to v skutočnosti boli očkovaní a nie nezaočkovaní!

Je to podvod non plus ultra a zároveň názorný príklad toho, ako sa v „prípade potreby“ manipulujú štatistiky!