V. Orbán: Soros podporuje veľkými sumami ilegálnu migráciu. Nová kultúra Európy?

19.04.2017 18:27

Maďarský premiér Viktor Orbán v rozhovore pre maďarský denník Magyar Idök povedal, že má overené a spoľahlivé informácie o tom, že miliardár George Soros, rodák z Budapešti, podporuje v spolupráci so svojimi maďarskými organizáciami, skryte pred verejnosťou, ilegálnu migráciu.

Viktor Orbán mal odvahu ako prvý nebojácne a nekompromisne „zaútočiť“ na Sorosa, ktorý je dôležitou súčasťou istých mimoriadne vplyvných kruhov USA a ich európskych prisluhovačov, ktorí presadzujú bezohľadne svoje  záujmy a svoj vplyv v iných krajinách sveta. Medzitým sa k Orbánovi a jeho boju proti Sorosovi pridali aj ďalšie východo a stredoeurópske krajiny  ako Srbsko, Moldavsko, Bulharsko, Macedónsko, Rumunsko. Mimochodom, Soros je naplno zastúpený aj v Nemecku. Ako je to s týmto organizáciami na Slovensku, to vedia všetci tí, ktorí majú „správne“ otvorené oči a uši.

Orbán obvinil Sorosa, že celé Maďarsko omotal svojimi sieťami, do ktorých patrí aj CEU - Central European University – Univerzita, ktorú založil v Budapešti. Súčasťou tejto siete sú vlastné médiá a pracujú v nej stovky ľudí. Jednotlivé organizácie, ktoré sú v tejto sieti majú aj vlastných hovorcov a pracujú proti spôsobu života tak, ako ho uprednostňuje a chce mať väčšina maďarského národa.

Soros to všetko zabezpečuje enormnými finančnými prostriedkami. Tieto Sorošove organizácie majú nálepky rôznych dobročinných a prospečných inštitúcií a nadácií. V skutočnosti ale pracujú proti maďarskému národu. Maďarsko sa preto musí pred nekalými plánmi a úmyslami Sorosa chrániť a musí sa pustiť aj do „boja“ proti týmto záškodníkom.

Medzičasom už na podnet Orbána odhlasoval maďarský parlament novelu zákona, ktorá umožní uzavretie Sorosovej univerzity. Orbánovu novelu zákona podporil maďarský parlament obrovskou väčšinou hlasov. Proti nebol ani jediný poslanec. 38 poslancov sa zdržalo hlasovania.

Soros je nebezpečný propagátor a majster zakrývania svojich skutočných cieľov.

Už v roku 2004, dávno pred vypuknutím obrovskej migračnej vlny z Orientu a Afriky, založil tento filantropicky sa dávajúci multimiliardár George Soros (ktorý „vizionársky“ vie všetko už dávno vopred!) svoju „dobročinnú“ organizáciu Open Society Foundations, a to spoločne s 12 ďalšími superbohatými  nadáciami, pod hlavičkou EPIM - European Programme for Integration and Migration. Jednou z nich je aj nemecká Robert Bosch-nadácia.

S obrovskou iniciatívou pracujú títo páni a dámy na tom ako urobiť z Európy nový kontinent s novou kultúrou a síce kontinent milónov migrantov a presiaknuť a ovládnuť kultúru európskych starousadlíkov kultúrou islamu a migrantov.