V Nemecku sa vraždí podľa islamského práva, a to samozrejme aj vo vlastnej rodine

15.04.2018 09:25

Nemecko sa stáva (nie, už sa stalo) do veľkej miery už aj islamským štátom a Nemci aj naďalej majú na tróne „železnú cisárku“ Merkel, ktorej vôbec neprekáža, že v krajine už vládne a určuje normy „etiky“ islamské právo.

Minulý mesiac sa v 19 tisícovom juhonemeckom Laupheime (islam „vládne“ už takmer aj v každom malom nemeckom mestečku) pri  okresnom meste Biberach pokúsili zavraždiť 17 ročnú tehotnú ženu jej brat a jej muž. Jej brat už sedel pred nejakým časom niekoľko týždňov vo vyšetrovacej väzbe pre podozrenie z terorizmu.

Čo sa v  podobných prípadoch v Nemecku bežne deje, je to, že tento kriminálnik bol prepustený na slobodu, hoci polícia dobre vedela, že je veľmi nebezpečný.

Prišlo nariadenie „zhora“ a policajti boli bezmocní. Viem o viacerých policajtoch v Nemecku, ktorí sú doslova zúfalí z toho, že robia zbytočnú prácu, keď chytia kriminálnych utečencov, tak ich buď ešte  v ten istý deň alebo po niekoľkých dňoch musia prepustiť, a tak nemecká polícia úplne stráca rešpekt u utečencov a veľké množstvo z nich ho vôbec ani nemá.

Mladá žena, ktorá už bola aj matkou jednoročného dieťaťa, utrpela ťažké poranenia nožom.

Podľa oznámenia vyšetrovateľov sa žena chcela rozísť so svojím mužom, ktorý bol násilníkom a mala už aj nového partnera. Obaja muži, ktorí ju ťažko zranili, boli po incidente na úteku. Ale už na druhý deň ich policajti zatkli vo vlaku v meste Schweinfurt, 250 kilometrov od miesta krvavého činu.

Dobodaná žena je moslimka z Lýbie a jej muž je 34 ročný moslim zo Sýrie. Ona, bratia a rodičia majú v Nemecku státus utečencov a takisto jej sýrsky muž. Mladá žena sa dopustila smrteľného hriechu podľa islamského práva, lebo sa zaľúbila do mladého utečenca z Biberachu, a to bol pre ňu smrteľný ortieľ, ktorý vyslovila jej rodina a jeho vykonávateľmi boli jeden z jej bratov a jej muž.

Nepochopiteľné je ale to – a k tomu sa polícia odmieta (zákaz „zhora“) vyjadriť – prečo bol 26. februára prepustený na slobodu z vyšetrovacej väzby brat mladej ženy, ktorý ju chcel zavraždiť, a to napriek tomu, že bol obžalovaný zo spolupráce na príprave zvlášť brutálneho teroristického aktu.

Nemecko čoraz viac klesá do pasce politického islamu a s ním aj celá EÚ.

Slováci nedopustite takéto pomery na Slovensku.