V Nemecku sa vraždí aj podľa islamského práva, a to samozrejme aj vo vlastnej rodine

04.03.2018 22:22

Nemecko sa stáva (nie, už sa stalo) do značnej miery už aj islamským štátom a Nemci budú aj naďalej mať na tróne „železnú cisárku“, pre mnohých ale zlopovestnú Merkel.

V utorok sa v  19 tisícovom juhonemeckom Laupheime (islam „vládne“ už takmer aj v každom nemeckom mestečku) pri  okresnom meste Biberach pokúsili zavraždiť 17 ročnú tehotnú ženu jej brat a jej muž. Jej brat už sedel niekoľko týždňov vo vyšetrovacej väzbe pre podozrenie z terorizmu. Mladá žena, ktorá už bola aj matkou jednoročného dieťaťa, utrpela ťažké poranenia nožom.

Podľa oznámenia vyšetrovateľov sa žena chcela rozísť so svojím mužom, ktorý bol násilníkom a mala už aj nového partnera. Obaja muži, ktorí ju ťažko zranili, boli po incidente na úteku. Ale už na druhý deň ich policajti zatkli vo vlaku v meste Schweinfurt, 250 kilometrov od miesta krvavého činu.

Dobodaná žena je moslimka z Lýbie a jej muž je 34 ročný moslim zo Sýrie. Ona, bratia a rodičia majú v Nemecku státus utečencov a takisto jej sýrsky muž. Mladá žena sa dopustila smrteľného hriechu podľa islamského práva, lebo sa zaľúbila do mladého utečenca z Biberachu, a to bol pre ňu smrteľný ortieľ, ktorý vyslovila jej rodina a jeho vykonávateľmi boli jeden z jej bratov a jej muž.

Nepochopiteľné je ale to – a k tomu sa polícia odmieta vyjadriť – prečo bol 26. februára prepustený na slobodu z vyšetrovacej väzby brat mladej ženy, ktorý ju chcel zavraždiť, a to napriek tomu, že bol obžalovaný zo spolupráce na príprave zvlášť brutálneho teroristického aktu.

Neexistuje väčšie a brutálnejšie zločinecké barbarstvo, ako keď vlastná rodina zavraždí vlastnú nevinnú dcéru a takéto barbarstvo sa v mene islamu opakuje znova a znova na pôde EÚ.

A preto veľká hanba politiky, ktorá to nielen akceptuje, ale dokonca svojím spôsobom aj podporuje!

Nemecko čoraz viac klesá do pasce politického islamu a s ním aj EÚ.