V Kalifornii vládne najnebezpečnejší politik USA – chce zničiť ekonomiku i Trumpa

08.09.2020 23:45

Guvernér Kalifornie Gavin Newsom – politik Demokratov – zaviedol vo svojom spolkovom štáte doslova diktátorsky brutálne korona-„zákony“.

Známy americký žurnalista, autor a radiotalkmaster Dennis Prager označil guvernéra Newsoma za blázna s neobmedzenou mocou.  

Napriek tomu, že v Kalifornii nezomiera na koronu veľa ľudí – z 50 spolkových USA štátov je v tomto prípade Kalifornia na 28. mieste – zaviedol Newsom doslova drakonické korona opatrenia, ktoré zničili desaťtisícky malých podnikov, tisícky reštaurácií,   veľkých i malých obchodov, ako i nespočetné ľudské existencie.

Množstvo ľudí upadlo do ťažkých depresií a postihlo to aj veľmi veľa mladých ľudí. Nadmerne stúpli v Kalifornii aj samovraždy.

To všetko neurobilo ani ten najmenší dojem na guvernéra, i na jeho poslušného pomocníka primátora Los Angeles Erica Garcettiho, ktorých plne podporujú redaktori hlavných novín Kalifornie – Los Angeles Times.

Guvernér vychádza z toho, že čím väčšie ekonomické  škody utrpí Kalifornia v dôsledku Lock down, ako aj ďalšie spolkové štáty, kde vládnu Demokrati a robia tam podobné ekonomické škody, tak tým viac to poškodí Trumpovi v blížiacich sa voľbách.

Uzavriem krátkym komentárom Dennisa Pragera:

„Lock down je zločinom na ľudstve – čo je však na tom najhoršie a maximálne znepokojujúce, je to, že ho podporuje mnoho Američanov.

USA – naša vlasť je pre tých, ktorí sme prežili pandémiu 1969-1970, krajinou, ktorá ako keby už ani nebola našou. Počas vtedajšej pandémie zomrelo, ako uvádza  Center for Disease Control and Prevention okolo 100 000  Američanov, čo zodpovedá 170 000 zomrelým Američanom počas pandémie 2020.

My sme vtedy ale nenosili žiadne masky, neboli nariadené ani žiadne odstupy a nebol ani žiadny Lock down a nik nám nebral našu slobodu.

A teraz to nie je korona vírus, čo ženie USA do katastrofy, ale panika a hystéria a takí guvernéri Demokrati ako blázon Gavin Newsom.“