V Juhoafrickej Republike sa odohráva svetom zabudnutá genocída belochov

02.07.2018 23:29

Už niekoľko rokov ignoruje svet a aj mainstreamové médiá obrovskú tragédiu, ktorá sa odohráva na juhu Afriky.

Bieli farmári, prevažné búrske obyvateľstvo v Juhoafrickej Republike (sú pôvodu prevažne holandského, ale čiastočne aj nemeckého a francúzskeho a usadili sa v 17. storočí v južnej Afrike),  ktorí krajinu voľakedy kolonizovali a civilizovali, sú tam v súčasnosti prenasledovaní a vraždení v takej miere, že možno hovoriť, že táto krvavá dráma už nadobudla rozmer genocídy belochov.

Kanadská reportérka a publicistka Lauren Southern, ktorá tam strávila takmer rok a všetko podrobne rešeršovala, teraz predkladá verejnosti Západu svoju dokumentáciu  „Farmlands„.

Jej dokumentácia nám ukazuje mimoriadne autenticky krvavé prenasledovanie a vraždenie Búrov-farmárov, ale aj iných bielych farmárov a pustošenie a zaberanie ich fariem v južnej Afrike.

Nenávistná a vražedná brutalita, akou sú masakrovaní bieli farmári, sa úplne vyrovná teroru Islamského Štátu – IS. Dokonca aj biele ženy farmárov a ich deti sú znásilňované a beštiálne vraždené a v mnohých prípadoch za živa upálené. Počet vrážd je dokonca taký vysoký, že v súčasnosti je oveľa nebezpečnejšie byť bielym farmárom v južnej Afrike ako americkým, či nemeckým vojakom v Afganistane.