V EÚ voľbách v Nemecku sa ukázalo, že vplyv strany migrantov BIG rastie

30.05.2019 23:29

Čo sa zatiaľ prejavilo najsilnejšie v Duisburgu, to zasiahne postupne celé Nemecko. Migranti budú mať čoraz väčší vplyv na politiku Nemecka a tým aj na politiku EÚ. Strana migrantov BIG je predovšetkým moslimskou stranou a vo veľkomeste Duisburg sa stala vo viacerých volebných obvodoch najsilnejšou politickou stranou a vysoko porazila dovtedy najsilnejšiu stranu SPD.

Alexander Gauland AfD ju označil ako stranu extrémne nepriateľskú voči Izraelu, čo mainstreamové médiá zamlčiavajú. Je hanbou nemeckého zákonodarstva, že táto strana bola oficiálne povolená. BIG má  kontakty k nemeckej salafistickej scéne, ktorá je živnou pôdou islamistického terorizmu v Európe. Tiež má prepojenie s tureckou AKP, stranou Erdogana.

Nemecká ľavica, ktorá podporuje rýchle udelovanie občianstva migrantom, si od toho sľubovala zisk nových voličov. Ukázalo sa však, že najmä moslimskí migranti, ktorí všeobecne odmietajú homosexualitu, majú odpor k Zeleným už len preto, že sú jej veľkými zástancami a aj preto sa stávajú členmi BIG.

Gauland povedal, že Duisburg v týchto voľbách ukázal jasne, ktorým smerom sa bude uberať politka Nemecka, ak sa nič nezmení – budú ju čoraz viac určovať strany migrantov.