V EÚ povážlivo narastá počet zavraždených a dopichaných údajne „neznámymi, psychicky narušenými“ mužmi

04.05.2023 14:58

Messerkutur- „kultúra“ nožov, ktorú nám priniesli do Európy svojho času v Nemecku nadšene vítaní trvalí hostia exkancelárky Merkel sa rýchlo rozmáha a prekvitá. Za jediný rok bolo oficiálne v Nemecku registrovaných okolo 20 000 útokov nožom. Koľko ich bolo naozaj, to sa možno len domnievať.

 

V stredu popoludní došlo v Berlíne k ďalšiemu hroznému útoku nožom v  škole na Mainzer Strasse v Berlíne-Neukölln:

 

Dve dievčatá vo veku sedem a osem rokov boli brutálne dobodané. Jedna z nich je v smrteľnom nebezpečenstve, druhá je veľmi vážne zranená. Do nemocnice ich previezli vrtuľníkom.

Veľa deti muselo byť svedkami činu a sú traumatizované. Podľa doterajších pochybných informácií má byť zatknutý páchateľ „duševne chorý“.

 

Na mieste činu vraj čakal na príchod polície. Náboženský či politický motív možno podľa berlínskej senátorky pre školstvo „pravdepodobne“ vylúčiť.

 

O obete sa postarali hasiči a záchranársky vrtuľník ich previezol do nemocnice Virchow. Dve učiteľky išli za nimi autom.

Ostatné deti spočiatku nesmeli opustiť triedy a ťažko ozbrojení poriadkoví policajti so samopalmi prehľadali budovu. Nedalo sa vylúčiť, že páchateľ mal komplica.

 

Zadný vchod do školy ohradili policajti a strážili školu do 17. hodiny. Zúfalí rodičia stáli pred hlavným vchodom a čakali na svoje deti.

Informácie o národnosti alebo štátnom občianstve páchateľa sú naďalej zamlčiavané.

 

Ide vraj o „38-ročného“, ktorý okolo 15:00 preliezol plot školy, aby napadol dievčatá v záhrade.

Ako sa dalo očakávať, úrady nepredpokladajú, že zločin bol nábožensky a či polický motivovaný.

 

To sú ale len obvyklé oficiálne rozprávky , ako v množstve podobných prípadov!