V Braunschweigu znásilnil Afričan 10 ročné dievčatko - polícii bol už dlho známy ako sexuálny delikvent !

10.07.2023 12:15

Takzvaný utečenec z Burundi v súčasnosti čelí pred krajským súdom vo veľkomeste Braunschweig obvineniu zo závažného sexuálneho zneužívania a znásilnenia. Jeho obeťou sa stalo dievčatko, len 10-ročné! Na stavenisku v severnej časti Braunschweigu napadol a znásilnil dieťa.

 

Yannick K. (27) je tolerovaný žiadateľ o azyl z východnej Afriky, ktorý prišiel do Nemecka v roku 2014 – a je známy sexuálny delikvent.

 

Podľa informácií denníka Bild bol už ako mladistvý odsúdený za znásilnenie ženy a v Braunschweigu už urážal, obťažoval a zranil niekoľko žien, za čo dostal len pokutu.

To ho ale neodradilo od brutálneho znásilnenia maloletej:

 

Muž 5. decembra 2022 oslovil na ulici 10 ročnú piatačku a požiadal ju o pomoc, pretože mu z batohu „vypadlo“ jedlo. Potom však 10-ročnú schmatol, odvliekol ju na stavenisko, pričom jej držal nôž na krku.

 "Ak so mnou nebudeš mať sex, zabijem ťa," povedal jej Yannick.

 

"Vyhrážal sa mi. Myslela som, že zomriem, veľmi som sa bála,"

uviedla obeť Bildu vo video rozhovore.

Potom znásilnil Afričan malé vystrašené dievčatko.

 

Po násilnom akte dal dievčaťu sladkosti a „dohodol“ sa s ňou na ďalší deň!!!

 

Napriek svojmu utrpeniu dokázala 10-ročná školáčka svojho trápiteľa presne opísať. Na základe tohto popisu polícia muža našla a bol zatknutý. Teraz je Yannick K. kvôli svojmu ohavnému činu pred senátom pre mladistvých krajského súdu.

 

Hoci vyšetrovatelia našli jeho DNA stopy v ústach a genitáliách obete, tak táto ohavná neľudská beštia obvinenia cynicky odmietala a znásilnenie muž označil ako klamstvo.

 

Medzičasom už jeho obhajca obvinenie pripustil. Na verdikt súdu občania Braunschweigu čakali s napätím. Začiatkom júla sa dočkali. 

Bol odsúdený na 8 rokov a 3 mesiace.

Je neuveriteľné, že Brusel ignoruje takéto ohavné zločiny a nerobí nič preto, aby štáty EÚ uzákonili, že každý utečenec, ktorý sa dopustí znásilnenia dieťaťa, bude okamžite z EÚ odsunutý!