V Bavorsku sa vo vlaku dopustil somálsky utečenec sexuálneho násilia na 10 ročnej žiačke. Nie je vo väzbe! Polícia nechápe prokuratúru!

13.07.2023 12:40

Úbohé Nemecko - stráca súdnosť i svojprávnosť. Už nedokáže účinne ochraňovať ani len svoje deti a mladé ženy pred násilím migrantov, najmä odmietnutých azylantov!

 

Desaťročnú školáčku počas cesty vlakom do Dorfenu v Hornom Bavorsku sexuálne obťažoval 28-ročný muž. Prvotné vyšetrovanie ukázalo, že páchateľom bol utečenec, už viacnásobne trestaný. Azyl nedostal a má v súčasnosti Duldung (je oficiálne v krajine trpený, čo je absurdné a nepochopiteľné!) v Nemecku.

 

Desaťročnú školáčku v piatok sexuálne obťažoval 28-ročný Somálčan počas cesty regionálnym vlakom  do Dorfenu (Horné Bavorsko). Muž si podľa svedkov k nej prisadol a proti jej vôli ju opakovane hladkal po odhalených nohách a kolenách. Pritom  stonal a vzdychal (prečo svedkovia nezasiahli? Väčšina Nemcov ja tak paralyzovaná, že sa boja následkov – napr. že vytiahne nôž, iní zas majú obavy, že by mohli byť obvinení z rasizmu).

 

Podľa polície sa malé dievča pokúsilo utiecť. Páchateľ ho prenasledoval - najskôr cez vagóny a potom aj na mieste príchodu v Dorfene.

Dieťa hľadalo ochranu v staničnom tureckom imbissovom bufete.

 

Napokon to bol 22-ročný kuchár Abdi Sahin z imbissového bufetu, ktorý sa postavil proti páchateľovi. Až do príchodu policajtov bránil žiačku.

 

"Bola to otázka cti.  Tak som bol vychovaný,"

 povedal Sahin, ktorý pochádza z Turecka.

 

Podľa prvých vyšetrovaní nie je páchateľ pre políciu žiadnou neznámou: Pod jeho menom už boli zaznamenané trestné činy týkajúce sa majetku, násilia a omamných látok. Rodený Somálčan momentálne žije v Nemecku s „vykonateľnou povinnosťou opustiť krajinu“. Pri najnovšom incidente mal byť opitý ( časté „poľahčujúce okolnosti“ v podobných prípadoch sú alkohol alebo psychické poruchy).

 

Právne následky incidentu sú zatiaľ nejasné. Prokuratúra pôvodne avizovala, že vo vyšetrovaní bude pokračovať. Podozrivý však nie je vo väzbe.

 

Nemecko je čoraz menej svojprávnym štátom! Rozhodujú o ňom iní! A to pod rúškom rôznych „dohôd a záväzkov“!

 

Šéf policajných odborov označil postup prokurátora za hrubú nedbanlivosť!

Vo všeobecnosti je za trestné činy na železničných staniciach zodpovedná Spolková polícia.

 

Zmienený policajný šéf považuje doterajší postup justície  za nesprávny.

 

„Bolo celkom možné a predvídateľné, že tento páchateľ sa dopustí ďalších násilných činov. Absolútne netuším, prečo tu nebola nariadená vyšetrovacia väzba s následnou deportačnou väzbou. To je hrubá nedbanlivosť,“

povedal pre médiá šéf policajných odborov.

 

 

Toto sú katastrofálne pomery v „úžasnom“ Nemecku, kde sa občania cítia čoraz menej chránení justíciou pred násilím cudzích „kultúr“ v krajine.

 

Nemá Markus Söder, ministerský predseda a šéf CSU odvahu urobiť v Bavorsku v tomto smere zmeny?

 

Aj preto je AfD čoraz silnejšie.