Už aj kancelár Kurz musí dávať pozor, aby ľavičiari z neho neurobili neonacistu! Je nebezpečím pre tzv. demokraciu?

03.12.2020 23:32

Naša Európa už nie je naša – patrí iným. Patrí tým, ktorí nám ju chcú vziať a pretvoriť ju na novú, nám úplne cudziu Európu.

Sebastian Kurz – jeden z posledných ochrancov kresťanskej Európy, Európy našich tradičných hodnôt - bol po tlačovej konferencii v stredu vo Viedni ostro atakovaný rakúskymi ľavicovými a ľavici naklonenými médiami.

Pritom Kurz nepovedal absolútne nič rasistické a či neonacistické. Vzhľadom na vysoké korona-čísla v Rakúsku povedal kancelár, že cez Vianoce až do Nového Roku budú zatvorené štátne hranice, aby sa tak zabránilo ďalšiemu zvýšenému rozširovaniu korony. Hotely a reštaurácie budú zatvorné do 7. januára. Následne musia ísť do karantény na desať dní všetky osoby, ktore do Rakúska prídu z rizikových oblastí.

Kurz to zdôvodnil nasledovne:

„Korona-čísla narástli v Rakúsku opätovne najmä po lete, keď sa ľudia vracali do Rakúska a najviac to ovplyvnili tí, ktorí sa vracali zo svojich krajín. Týka sa to predovšetkým tých, ktorí prichádzali do Rakúska zo západného Balkánu.

Následne sa na Kurza zosypala paľba nezmyselnej a úplne zarážajúcej kritiky už zmienenej ľavicovej tlače, ktorá má svoj vzor v USA, a v tom, čo sa tam deje s Trumpom.

Početné médiá atakovali Kurza, že svoju vlastnú zodpovednosť za zlú situáciu presúva na chudákov migrantov.

Pritom Kurz ani raz nevzal do úst slovo migrant a vecne komentoval situáciu.

Vrcholom všetkého bolo vyjadrenie Floriana Klenka šéfredaktora týždenníka Falter:

„Kurz len polarizuje národ. Je to len „substanzloser Feschak“ (povrchný krásavec), ktorý sa obklopuje s podobnými typmi. Je to obyčajný „Neofeschist“.

Tu využil Klenk „slovnú hračku“ použijúc slovo Feschak a vytvoriac z neho následne slovo „feschist“

A potom Kurza onálepkoval ako „neofeschistu“, čo ale každý chápe, že myslel pritom neofašistu.

Ešte tu uvediem ďalší neoprávnený útok na Kurza zo strany denníka Standard:

„To by ale nebol Kurz, keby neprejavil svoj anti-migrantský postoj.“

Keď sa už kancelár Kurz doslova musí obávať toho, že ho médiá a isté nebezpečné politicke prúdenia bezdôvodne a bez príčiny „propagujú“ ako neofe(a)schistu, tak o to viac sa musia obávať bežní ľudia, že ak čo len vezmú do úst slovo migrant, v spojení s niečim kritickým, tak im hrozí obžaloba pre rasistické vyjadrovanie.

Kurz sa stal nebezpečím pre "demokraciu" ľavice!