Uwe Rapolder, populárny futbalový Bundesliga-extréner: Takto to s Nemeckom nesmie ísť ďalej !

27.05.2023 23:22

Nemec Uwe Rapolder bol a je mužom priamej reči. Má chrbtovú kosť a neobyčajne ostro kritizoval už nezmyselné korona-opatrenia, utečeneckú politiku a teraz politiku súčasnej koalície. Článok, ktorý teraz publikoval v alternatívnych médiách pod hore uvedeným titulom mu vyniesol kritiku mainstreamu a odrazu je nepriateľom štátu, demokracie, patrí do blízkosti AfD a pod.

 

Tu sú jeho ostré kritické slová:

 

Minister Habeck sa  „rozhodol“, že jeho pravá ruka Patrick Graichen a jeho blízky človek nebudú prepustení. Habeck dokonca zistil, že kritika na jeho osobu „urazila celé jeho Ministerstvo hospodárstva“.

Naozaj by ma zaujímalo, či je táto jeho drzosť vrodená, alebo je Habeck „len“ obeťou svojej megalománie. Medzitým ľavicovo-zelená-woke-banda a ich žurnalisti už oslavovali svoj „Ríšsky stranícky zjazd“.

 

Pritom nepadlo ani slovo o zvyšku habeckovského klanu, samozrejme, či už sú to bratia, švagriné, švagrovia, atď... Hinrich Habeck, Michael Kellner, Michael Schäfer, Jakob Graichen, Verena Graichen, Stefan Birkner,... Všetci sú skvele platení a zodpovední za rozhodovanie v najbližšej sieti Habecka. A sú v jeho rodinnej sieti. Nazvať to „nepotizmus“ je len slabým vyjadrením toho, čo sa za tým naozaj ukrýva.

 

Som znechutený očividnou podvodníckou mentalitou a „tangom koruptným“ týchto samoľúbych a vraj „dobrých chlapov“, ako aj sektárskym zápalom ich fanatikov, ktorí tu zostali.

Táto krajina, Nemecko, sa úplne zbláznila. V dôležitých rezortoch sú ministri, ktorí nielenže nič nedokážu, ale naviac ešte aj

postrádajú akúkoľvek integritu charakteru.

 

A potom súbežne s diskusiou o Habeckových klanových štruktúrach diskutujú v Berlíne po dlhých ôsmich rokoch o príliš „neorganizovanej“ migrácii. Šialenstvo! A nemá páru!

 

O katastrofálnych dôsledkoch šialeného „energetického prechodu“(za Habeckovej réžie) sa len šepká za zatvorenými dverami.

 

A obrovská indoktrinácia, ktorá sa robí v našich školách a škôlkach, je katastrofou.

Tento môj zoznam hrôz v Nemecku pokračuje ďalej a ďalej; napríklad tým, že Nemcovi Michelovi hrozí väzenie len za to, že nezaplatil GEZ (koncesionársky poplatok – veľa Nemcov, ktorí nemajú telvízor, či rádio ho odmietajú platiť), zatiaľ čo Hassanovi, ktorý bol odsúdený za znásilnenie, ponúkne štát značný finančný bonus, aby ho tak zlákal odísť z Nemecka...

 

Ľudia, toto šialenstvo nesmie pokračovať ďalej v tejto forme! Inak prídeme o všetko. Každý sa teraz musí vynoriť zo svojho úkrytu a priznať farbu!

 

To predsa nemôže byť, že väčšinou nezamestnaní ľudia (Rapolder tu mieni predovšetkým utečencov, ktorí žijú v Nemecku zo sociálnej podpory), ktorí odmietajú pracovať, rozbijú všetko, čo naši starí rodičia a rodičia tvrdou prácou vybudovali!

 

64 ročný Uwe Rapolder trénoval viaceré známe kluby, o.i. FC Köln, Arminia Bielefeld, Karlsruher SC, Waldhof Mannheim, FC St. Gallen,……