USA sú ešte stále pánom Nemecka – jeho suvernita je len bájkou pre naivných

07.03.2020 23:14

Kto si myslí, že Nemecko je svojprávne, slobodné a vo svojom dome suverénne, tak je naivný a nemá ani len potuchy o skutočnej nemeckej realite. Aj takmer 80 rokov po ukončení druhej svetovej vojny sa Američania správajú voči Nemecku a v Nemecku ako víťazná okupujúca mocnosť.

Málokomu v Nemecku a už sotva niekomu za jeho hranicami je známe, že USA vlastnia stále ešte platné okupačné práva, z ktorých vyplýva mnoho mimoriadnych zvláštnych práv a tieto aj plne využívajú.

Nepochopiteľné je ale to, že ani jeden jediný nemecký kancelár nebol schopný  niečo proti tomu urobiť a rezolútne žiadať (aj prostredníctvon OSN) USA, aby ukončili de facto trvalé obsadenie Nemecka. A ešte nepochopiteľnejšie je to, že nemckí občania nikdy nerobili tlak na svoju vládu, aby túto situáciu konečne riešila. Nezorganizovali nikdy žiadne masové demonštrácie vo veľkomestách a ktoré by neustále pokračovali, ako to robia napr. žlté vesty vo Francúzsku.

Priam neuveriteľné je napríklad to, že  USA  môžu kedykoľvek, keď to vyhlásia za nevyhnuté, presunúť svojich vojakov v ľubovolnom počte, spolu s vojenskou technikou na územie Nemecka a ponechať ich tam tak dlho, ako to uznajú za vhodné. A vrcholom všetkého je to, že nemecký štát to všetko potom musí aj financovať.

Autor a publicista Peter Orzechowski venoval tejto tematike, ako jediný nemecký autor, svoje skvelé faktografické dielo s názvom Okupačná zóna.

Vo svojej publikácii Orzechowski informuje napr. o tom, aké sú to pravidlá, ktoré robia z Nemecka až dosiaľ okupačnú zónu a čo všetko to pre krajinu v praxi znamená.

Verejnosť ani len netuší, že tajné služby víťazných mocností, ktoré porazili fašistické Nemecko, majú právo (samozrejme pre Rusko to neplatí – tomu bolo toto právo jednoducho zobrané) v Nemecku zbierať neobmedzene informácie a pritom nasadiť toľko agentov, koľko sa im zachce. Okrem toho môžu nechať pracovať pre svoje potreby aj nemeckú tajnú službu.

Ak sa v Nemecku dopustia trestných činov, tak nemecká justícia ich nesmie stíhať. Nemecké zákony pre nich neplatia.

Orzechowski  podrobne líči vo svojej publikácii ako kriminálne a bez najmenších zábran pracuje predovšetkým americká tajná služba v Nemecku. Uvádza aj to, akými metódami Američania od roku 1945 „prevychovávali“ Nemcov, aby ich devótne obdivovali a im poslušne slúžili. Hovorí aj o tom, ako USA vedú zákernú vojnu proti nemeckej ekonomike. Pritom používajú služby CIA a NSA, ktoré beztrestne špiónujú v nemeckých koncernoch a ich tak poškodzujú, spôsobujúc im miliardové straty.

Na záver ešte toľko, že Američania ani len nerobia z toho nijaké tajomstvo, že sú neobmedzenými vládcami Nemecka.

Známy americký geostratég a bezpečnostný poradca viacerých amerických prezidentov a ministrov Zbigniew Brzezinski napísal už pred mnohými rokmi, že Nemecko je nielen americkým protektorátom, ale že je trvalým vazalom USA.