USA-dokumentárny film: Trump vyhral voľby! Volebný podvod Bidena je konečne dokázaný!

19.05.2022 22:31

Jeho realizáciu a možnosť jeho zhliadnutia oznámil na podujatí „Save America“ v Greensburgu, v štáte Pennsylvania, ktoré sa konalo začiatkom mája filmový producent, autor, režisér a moderátor Dinesh D’Souza.

Ako pred veľkou masou účastníkov podujatia vyhlásil, tak existuje mnoho dôkazov, že víťazstvo bolo v prezidentských voľbách v roku 2020 Donaldovi Trumpovi ukradnuté manipuláciami volieb. Názorne to zaznamenáva a dokumentuje jeho film s názvom „2000 Mules“.

D´Souza povedal:

„Je to jednoznačne dokázaný fakt, že vo voľbách 2020 prišlo k obrovskému volebnému podvodu. Vo filme o. i. ukazujeme, že minimálne bolo akceptovaných 400 000 neplatných hlasov. Volebný podvod neprebiehal len v niektorých spolkových štátoch, ale v celej krajine.“

Donald Trump súhlasil s produkciou tohto filmu a vyhlásil, že veľmi názorne ukazuje „masívne“ a „rozhodujúce“ fakty volebného podvodu v roku 2020.

Na twitteri D´Souza v tejto súvislosti oznámil:

„Tento film otrasie a prekvapí politikov. Informoval som GOP-vedenie, nechcem ich ohroziť, len priateľsky varovať, že teraz príde na nich skutočne veľká vlna. Môžete alebo s ňou, alebo proti nej surfovať – máte možnosť sa rozhodnúť, čo urobíte.“

Na podujatí povedal aj to, že svoj film nemôže ukázať na obvyklých platformách, lebo v USA je v súčasnosti prísna cenzúra. K tomu dodal:

“Musíte ísť na webovú stránku:  2000 Mules | Official Site  tam je dostupný.“   Film možno vidieť okrem toho napr. aj na platforme Locals.

7. mája sa konala jeho premiéra v digitálnej forme. Už sa začalo aj s jeho premietaním  v špeciálne zvolených kinách v USA.

Dodám, že ak by D´Souza vo svojom filmovom dokumente, na ktorom spolupracovalo mnoho vierohodných ľudí, klamal, tak by riskoval veľmi veľa – predovšetkým svoju slobodu.

Lebo by okamžite nasledovali trestné oznámenia, že šíri lži o „bezúhonnom“ prezidentovi Joe Bidenovi, „príkladnom“ Demokratovi, čím poburuje a podnecuje občanov USA proti nemu.