Urobí z nás všetkých očkovacia látka proti korone transhumánne bytosti?

20.09.2020 23:38

Zrealizovanie transhumanizmu znamená koniec ľudstva, ktoré existuje vo forme biologických bytosti – v reči náboženstva to bude koniec človeka, tak ako ho stvoril Boh.

Prívrženci transhumanizmu vychádzajú z toho, že už prišiel čas, keď je pre nás nevyhnutné v evolúcii vystúpiť na jej ďalší vyšší stupeň. Preto je potrebné iniciovať fúziu človeka s technológiou.

Postupne tak má na svetovom javisku vystriedať biologickú bytosť človeka nová „bytosť“ – cyborg (to je spojenie živého organizmu a mašiny).

Isté vedecké štruktúry (o.i. aj Google a Samsung) robia všetko pre to, aby sa táto vízia stala čo najskôr skutočnosťou.

Predovšetkým v oblasti medicíny už existuje množstvo projektov, ktoré signalizujú, že k transhumanistickej transformácii spoločnosti (to znamená celého ľudstva) skôr či neskôr príde.

Jedným z priekopníkov a neúnavným bojovníkom za skoré uskutočnenie transhumanizmu je Ray Kurzweil. Podľa neho bude už v blízkej budúcnosti naša umelá inteligencia tak vysoko rozvinutá, že bude už v stave celkom splynúť s ľudskou inteligenciou.    

Už v októbri 2018 varoval ľudstvo pred nebezpečím transhumanizmu profesor Neil Sabota z University of California. V jednom obsiahlom článku v magazíne Forbes uviedol, že transhumanizmus sa približuje obrovskými krokmi a síce rýchlejšie, ako si myslíme a na jeho realizáciu budú vypracované metódy, ktoré ju umožnia utajene a či bez nášho vedomia.

Sabota v článku o.i. píše:

„Sľubujú nám, že keď budeme transhumánni, tak budeme mať takmer všetky schopnosti extrémne zlepšené, napr. inteligenciu, vedomie, zdravie.“

Ja k tomu dodám, že už potom nebudeme viac ľudia, nebudeme mať emócie,  teda ani svedomie a ani vlastnú vôľu.

Známy lekársky odborník J. Morcela nás varuje pred nebezpečím mRNA-očkovacích látok proti Covidu-19 v súvislosti s transhumanizmom.

Väčšina očkovacích látok proti Covidu-19, ktoré sa teraz urýchlene vyvíjajú, sa zásadne odlišuje od klasických. Sú zacielené na zmenu našej biológie a mohli by tak zmeniť biológiu celej ľudskej rasy. Klasické očkovacie látky spustia len imunitnú reakciu a zvýšia produkciu antiteliesok.

Ale celkom inakšie pôsobí mRNA-očkovacia látka. Podľa lekárskej teórie vnikne mRNA do buniek, pričom ich podnieti k tomu, aby produkovali svoj vlastný vírus-protein.

Ide tu o koncept, na ktorom pracoval aj vedec z Harwardu Derrick Rossi, ktorý pomocou zmenenej RNA dokázal úspešne preprogramovať kmeňové bunky. Rossi tvrdí aj to, že je možné prostredníctvom manipulácie génov zmeniť biologické funkcie ľudí.

Blíži sa teda epocha, keď biblická Sodoma a Gomora bude v porovnaní s transhumanizmom len smiešnou epizódkou v histórii.

Transhumanizmom totiž hrozí globálna zmena samotnej podstaty ľudstva.

Mozgy, z ktorých táto šialená idea pochádza, akoby už ani neboli ľudské, ale už vo veľmi pokročilom stave transhumánne.

Tu sa ale nevyhnutne vynára otázka – ak je to tak – kto, alebo čo je „to“, čo ich mohlo „stranshumanizovať“?