Umelecká inscenácia: „Znásilnená ako obeť multikulturalizmu“ je trestný čin búrenia národa

09.07.2019 23:05

Tak to vidí justícia v Augsburgu. Mnohí občania však v tomto prípade vnímajú prácu justície ako prácu proti vlastnému národu.

Pred rokom znásilnila brutálna banda mladých Afgáncov z Domova azylantov v Augsburgu 15 ročné nemecké dievča. Skupina mladých umelcov z Augsburgu sa rozhodla, že bude verejne protestovať proti čoraz viac sa množiacim sexuálnym násilenstvam azylantov voči nemeckým ženám.

Minulý rok v decembri usporiadala 19 ročná Annie H. s ďalšími kolegami divadelnú inscenáciu na ulici pred Domovom azylantov v Augsburgu, v ktorej napodobnili trestný čin znásilnenia spáchaný na 15 ročnej dievčine. Annie a jedna jej kolegyňa sa postriekali umelou krvou, ľahli si na zem, čo malo symbolicky znázorniť znásilnenie. Na telá si pripevnili hárky papiera s nápisom obete znásilnenia migrantami.  

O šesť mesiacov neskôr, v polovici júna, nič netušiacu Annie brutálne „navštívili“ policajti. Ráno o šiestej zaznelo zvonenie pri dverách jej bytu. Keďže bola vytrhnutá zo spánku, tak to trvalo istý čas, kým prišla k dverám. Okrem trvalého zvonenia sa ozývalo aj prudké kopanie do dvier bytu. Keď otvorila, tak jej policajti strčili pod nos príkaz na prehliadku.

Všetko v byte dôsledne prehľadali – akoby mladá žena bola nebezpečným zločincom – pričom jej zhabali mobil, laptop, viaceré externé pevné disky. V byte zanechali chaos a Annie vzali na políciu. Tam bola fotografovaná a dokonca aj odvážená. Neuveriteľné a hanebné.

Voči znásilňujúcim migrantom je nemecká justícia veľmi benevolentná, ale nevinné dievča šikanuje a zaobchádza s ním ako s nebezpečným zločincom. To však nie je všetko, čím jej polícia a teda nemecký štát ublížil a ju poškodil. Mladá umelkyňa nemôže pracovať, lebo na to, aby mohla vykonávať rôzne grafické práce, potrebuje svoj laptop, kde má zaznamenané  dôležité pracovné údaje a kontaktné údaje k zákazníkom má uložené na svojom mobile.  Laptop i mobil však zadržiava polícia.

Policajti súčasne prepadli aj ďalšieho mladého umelca, ktorý sa spolu s Annie podieľal na inscenácii v Augsburgu. V jeho byte vyrazili policajti skoro ráno dvere a polonahého – tak ako vyskočil vyľakaný z postele – ho hodili na zem, kde ho spútali.

Teraz obom hrozí obžaloba pred súdom za trestný čin poburovania národa, v dôsledku neoprávnenej kritiky masovej migrácie. Tu je demokracia doslova pochovaná do hrobu.

A toto čaká aj naše Slovensko, ak pripustíme, aby sme mali vládu, ktorá bude robiť merkelovskú migrantskú politiku.

Annie neurobila nič nezákonné, nič zlé a ani nič zločinné, len vyjadrila svoje obavy a svoje zhrozenie zo situácie v Nemecku, keď ženy  čoraz viac strácajú pocit bezpečnosti a istoty, keď sa pohybujú  a chodia – a najmä ak sa prechádzajú alebo športujú sami – ulicami, parkami, parkoviskami, lesíkmi, chodníkmi, lúkami svojho Nemecka, ktoré je čoraz menej ich Nemeckom.