Ukrajina predáva cez Darknet Západom jej dodané zbrane aj do Európy

10.06.2022 23:40

Odkedy sa začala vojna v Ukrajine tak posielajú Američania a EÚ štáty ľahké a aj moderné ťažké zbrane za stovky miliárd dolárov Kyjevu. Avšak nie málo z nich sa nedostane bojujúcej armáde, ale cez internet sú predávané veľmi pochybným objednávateľom.  Darknet sa tak stáva online-veľkoobchodom pre západné zbrane z Ukrajiny.

Ukrajina klame, podvádza a zavádza EÚ a doslova si z nej robí sluhu a blázna, ako to teraz musel priznať dokonca aj západný mainstream. Ide doslova o šokujúce ukrajinské zavádzanie a klamanie, a to vysokopostavenou ukrajinskou funkcionárkou. Ukrajinská verejná ochrankyňa ľudských práv Ľudmyla Denisovová sa priznala, že značne zveličila informácie o tom, že ruskí vojaci na Ukrajine páchajú hromadne sexuálne delikty. Touto vymyslenou rozprávkou vraj chcela donútiť západné krajiny, aby na Ukrajinu posielali viac zbraní.

A čo robia naši „milí“ Ukrajinci, resp. časť z nich s týmito zbraňami? Predávajú ich kade komu – a predovšetkým tomu, kto za ne najviac zaplatí. Diktátori, mafiánske klany a teroristické islamistické organizácie majú z toho veľké potešenie.

Kto z nás sa už od začiatku divil nad naivitou a veľkou hlúposťou EÚ politikov, ktorí s veľkou dôverou odovzdávali obrovské sumy peňazí a množstvo High-Tech-zbraní  za stovky miliárd eur koruptnému, nedemokratickému režimu, ktorý vykrádal vlastnú krajinu, tak ten teraz našiel potvrdenie svojej nedôvery voči Kyjevu.

Na Darknet-platformách istí Ukrajinci predávajú vo veľkom zbrane od NATO-štátov, ktoré mali by použité  v hrdinskom boji proti Rusom.

Preto sa môžeme právom opýtať:

Hrozí Európe už čoskoro teror s raketovými systémami EÚ-štátov, ktoré zneužili koruptní Ukrajinci?

Napríklad raketovým systémom Javelin.

FGM-148 Javelin bol vyvinutý v USA za účelom zneškodňovania vojenských vozidel s extrémne silným pancierom, ako je napríklad bojový tank alebo bojový pancierový voz a podobne.

Nechcime si ani len pomyslieť na to, akú strašnú katastrofu môžu vo veľkomestách EÚ spôsobiť teroristi so zbraňami ako je Javelin!